Επικράτησε στο τέλος η Ρόμα εντός έδρας

Ρόμα και Τορίνο ήρθαν αντιμέτωπες στο Ολυμπικο της Ρώμης για την 20η αγωνιστική του ιταλικού πρωταθλήματος, με τους γηπεδούχους να παίρνουν την νίκη με 3-2.

Η Τορίνο έφτασε κοντά στο 0-1 στο τρίτο λεπτό, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από τα δοκάρια. Η αναγκαστική αλλαγή των γηπεδούχων λίγο αργότερα δεν τους πτόησε από το να ανοίξουν το σκορ. Μετά από ένα τέταρτο στον αγώνα, ο Ζανιόλο βρέθηκε στην περιοχή και, μετά από μια εξαιρετική πάσα που δέχτηκε, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, για το 1-0. Οι γηπεδούχοι δημιούργησαν ευκαιρίες για ένα ακόμα γκολ, το οποίο ήρθε μετά από εκτέλεση πέναλτι. Ο τερματοφύλακας έκανε ένα αδέξιο φάουλ και ο Κολάροβ ανέλαβε την εκτέλεσή του στο 34’, για να πετύχει το 2-0. Με τον αέρα των δύο τερμάτων, η Ρόμα συνέχισε να απειλεί, ενώ κοντά στην μείωση του σκορ έφτασε ο Φαλκέ στις καθυστερήσεις, με το σουτ του να σταματά στο δοκάρι.

Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν και στο δεύτερο μέρος και από τις δύο πλευρές, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο 51’. Ο Ρίνκον πήρε την μπάλα στα όρια της περιοχής και έκανε αμέσως το σουτ για το 2-1. Στην ισοφάριση, έφτασε η Τορίνο με τον Ανσάλντι στο 67’. Βρέθηκε στην άκρη της περιοχής, όταν πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία. Ο Όλσεν δεν κατάφερε να κρατήσει την μπάλα και έτσι έγινε το 2-2. Η χαρά των φιλοξενούμενων δεν κράτησε πολύ, αφού λίγα λεπτά αργότερα, η Ρόμα βρέθηκε ξανα μπροστά στο σκορ. Ο Πελεγκρίνι έδωσε την πάσα στον Ελ Σαράουι, που ήταν στην περιοχή και εκμεταλλευόμενος την κατάσταση βρήκε την ευκαιρία να σκοράρει για το 3-2.

Οι δύο ομάδες κινήθηκαν προς την αντίπαλη εστία και κατάφεραν να απειλήσουν, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Το τελευταίο σφύριγμα βρήκε νικήτρια την Ρόμα με το 3-2 να είναι το τελικό σκορ. Η Ρόμα, με αυτή την νίκη, βρίσκεται προσωρινά στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Κίτρινες: 61’ Κλάιφερτ, 66’ Κριστάντε – 71’ Ντε Σιλβέστρι, 90+1’ Ρίνκον, 90+3’ Μπελότι

Ρόμα: Όλσεν, Κολάροβ, Φάτζιο, Μανωλάς, Κάρσντορπ (Σάντον 80’), Πελεγκρίνι, Κριστάντε, Κλάιφερτ, Ζανιόλο, Άντερ (Ελ Σαράουι 6’), Τζέκο

Τορίνο: Σιρίγκου, Ντζιντζί, Εν-Κουλού, Λιάνσο (Μπερενγκέρ 84’), Ντε Σιλβέστρι, Ρίνκον, Ανσάλντι, Έινα, Φαλκέ (Ζάζα 55’), Μπελότι, Παριτζίνι (Εδέρα 75’)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ