Επικράτηση της Ρόμα στο Ολύμπικο

Η αυλαία της 27ης αγωνιστικής στην Σέριε Α ολοκληρώθηκε με την αναμέτρηση της Ρόμα με την Έμπολι στο Ολύμπικο, με την Ρόμα να επικρατεί με 2-1.

Με δύο γρήγορα γκολ στο 9′ και το 13′, είχε άλλο ενδιαφέρον. Ο Ελ Σαράουι έβαλε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ στο 9′, κάνοντας το 1-0 και βάζοντας μπροστά την Ρόμα. Στο 13′, όμως, ο Ζεσούς ήθελε να απομακρύνει τον κίνδυνο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας, κάνοντας το 1-1. Οι γηπεδούχοι πήραν ξανά τα ηνία στο 33′ με τον Σικ. Ο Φλορέντσι έκανε την σέντρα και ο Σικ, που ήταν στην περιοχή, πήδηξε ψηλότερα και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1.

Στο δεύτερο μέρος, η Έμπολι ανέβασε ρυθμούς και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά χωρίς επιτυχία. Στο 89′, ο Κρούσιτς νίκησε τον τερματοφύλακα, για το 2-2, αλλά ο διαιτητής μετά την χρήση του ριπλέι έκρινε ότι δεν μετράει. Έτσι, το 2-1 έμεινε ως το τέλος.

Κίτρινες: Φλορέντσι, Κριστάντε, Ελ Σαράουι – Άκουα

Κόκκινες: Φλορέντσι (δεύτερη κίτρινη)

Ρόμα: Όλσεν, Σάντον, Ζεσούς, Μαρκάνο, Φλορέντσι, Ν’Ζόνζι, Κριστάντε, Ελ Σαράουι, Ζανιόλο (Πελότι 55′), Κλούιβερτ (Κορσντορ 81′), Σικ (Κελάρ 86′)

Έμπολι: Ντραγκόφσκι, Βεσέλι, Σιλβέστρε, Ντελ Όρκο, Ντι Λορέντσο, Άκουα (Μπρίκι 64′), Μπέκανερ, Κρούνιτς, Πασκουάλ (Ουκάν 84′), Φάριας (Ομπερλίν 79′), Καπούτο

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ