Επιστολή στην Αδριατική Λίγκα έστειλε η ΚΑΕ Ολυμπιακός

Αποκάλυψη ότι η ΚΑΕ Ολυμπιακός έστειλε επιστολή στην Αδριατική Λίγκα.

Οι ερυθρόλευκοι στην επιστολή αυτή ζήτησαν από τον εκτελεστικό διευθυντή να μάθουν πληροφορίες για τη λειτουργία της, τη μετοχική της σύνθεση, τον τρόπο διεξαγωγής και γενικότερα ό,τι αφορά στη συμμετοχή μιας ομάδας. Η επιστολή αυτή κρίνεται ως μια πρώτη διερευνητική επαφή και όχι τίποτα περισσότερο. Ωστόσο δεν παύει να αποτελεί και την πρώτη επικοινωνία που έχουν οι Πειραιώτες με τη Λίγκα από την ημέρα που υπήρξαν φήμες περί ενδιαφέροντος συμμετοχής τους σε αυτή.

Μάλιστα, ο ο CEO της Λίγκας, Κρέζιμιρ Νόβοσελ επιβεβαιώνει:

«Είναι αλήθεια πως η ΚΑΕ Ολυμπιακός επικοινώνησε μαζί μας. Είχαμε πληροφορηθεί το ενδιαφέρον της, το οποίο επισημοποιήθηκε με την επιστολή που λάβαμε. Η ελληνική ομάδα ζητά να την πληροφορήσουμε τα πάντα σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας της λίγκας, τη μετοχική σύνθεση, τον τρόπο διεξαγωγής, τους κανόνες και γενικώς ό,τι ισχύει για το πρωτάθλημά μας», τονίζει χαρακτηριστικά.

Μπροστά στο ενδεχόμενο της συμμετοχής του Ολυμπιακού στην Αδριατική, το Δ.Σ. της Λίγκας θα συνεδριάσει εκτάκτως στις 11 Απριλίου. Τότε θα συζητηθούν όλες οι λεπτομέρειες σχετικά με το πως θα μπορούσε να πάρει σάρκα και οστά ένα σενάριο που μέχρι πριν από έναν μήνα φαινόταν εξωπραγματικό, αδιανόητο και κυρίως ανέφικτο, αν λάβουμε υπόψη μας τα όσα γράφτηκαν από πολλούς καλοθελητές…

Εννοείται πως οι λεπτομέρειες που πρέπει να προβλεφθούν και να ρυθμιστούν είναι πάρα πολλές, αλλά πρωτίστως θα υπάρξει ομόφωνη απόφαση των ομάδων της ABA Liga προκειμένου να τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο ενσωμάτωσης των Πειραιωτών σε αυτήν. Αυτό θα είναι άλλωστε και το νόημα του Δ.Σ. της 11ης Απριλίου. Όχι μόνο για να συζητηθεί το θέμα του Ολυμπιακού, αλλά για να δοθούν απαντήσεις σε όσα ζήτησαν οι Ερυθρόλευκοι να μάθουν ενόψει μιας πιθανής συμμετοχής τους στην Αδριατική Λίγκα, η οποία μάλιστα θα ήθελε τους “ερυθρολεύκους” στις τάξεις της.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ