Επιστρέφει ο Ρικ Πιτίνο στον Παναθηναϊκό

Αυτό που ακουγόταν εδώ και αρκετές ημέρες με το ερχομό του Ρικ Πιτίνο στην Ελλάδα για λογαριασμό της Εθνικής ήρθε σήμερα και “έσκασε” σαν βόμβα στις τάξεις του Παναθηναϊκού!

Το big deal που επιχειρεί ο Παναθηναϊκός από την προηγούμενη Παρασκευή, όταν και χώρισαν οι δρόμοι με τον Αργύρη Πεδουλάκη, φαίνεται πως επετεύχθη. Από το περιβάλλον του Αμερικανού τεχνικού προκύπτει πως ο “Hall of Famer” πήρε την απόφαση να αποδεχθεί την πρόταση του τριφυλλιού και να γυρίσει εκεί που αγάπησε και αγαπήθηκε σφόδρα μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Φαίνεται πως είναι θέμα ωρών να επισημοποιηθεί η επιστροφή του Πιτίνο στα πράσινα. Μία επιστροφή που χρειάστηκε χρόνο και πολλές συζητήσεις για να δρομολογηθεί, καθώς η απόφαση του Πιτίνο πέρασε από οικογενειακές διαβουλεύσεις. Εξ αρχής δεν υπήρχε θέμα «θέλω» παρά μόνο «μπορώ». Κι από τη στιγμή που η οικογένεια άναψε το πράσινο φως, διαπιστώνοντας ότι αυτή η απόφαση θα κάνει ευτυχισμένο τον 68χρονο τεχνικό, τότε ο κύβος είχε ριφθεί.

Ένας από τους λίγους, αδιαπραγμάτευτους όρους του Παναθηναϊκού αφορούσε τον Γιώργο Βόβορα ο οποίος, με την έγκριση του Πιτίνο, θα συνεχίσει στον πάγκο του τριφυλλιού, δίπλα στον Αμερικανό τεχνικό.

Από την πλευρά της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό, αλλά όπως όλα δείχνουν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει να κάνει πράξη αυτό που έχει επαναλάβει πάρα πολλές φορές, δηλαδή να κρατήσει τους Πράσινους στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ