Επιστροφή στη προπονητική το καλοκαίρι για τον Κόβατς

Ο Νίκο Κόβατς είπε πως αισθάνεται ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στην προπονητική στο τέλος της σεζόν.

Ο Κόβατς αισθάνεται πως είναι έτοιμος για μια νέα πρόκληση μετά το κενό που έχει από την απόλυση του από τη Μπάγερν Μονάχου το Νοέμβριο.

“Νιώθω τον ενθουσιασμό ξανά. Περιμένω να κάνω κάτι ξανά το καλοκαίρι. Προετοιμάζομαι για αυτό,” είπε ο Κόβατς σε συνέντευξη του στο Servus TV.

Ο 48χρονος είναι υποψιασμένος ότι μπορεί να μην βρει ομάδα παρόμοιου μεγέθους με τη Μπάγερν αλλά δεν έχει πρόβλημα με αυτό.

“Δεν γίνεται κάτι μεγαλύτερο από τη Μπάγερν. Αλλά δεν με απασχολεί αυτό. Εάν συνδεθώ με κάποιο κλαμπ, θα πάρω τη δουλειά. Υπάρχουν πολλά καλά πρωταθλήματα, Αγγλία, Ισπανία και η Bundesliga επίσης.”

Η Αγγλία μοιάζει ως ο πιθανότερος προορισμός του Κόβατς, σύμφωνα με τη Sport Bild, που υποστηρίζει ότι είχε προτάσεις από ομάδες της Premier League λίγο αφότου έφυγε από τη Μπάγερν.

Ο 48χρονος έχει συνδεθεί με τη Χέρτα, αλλά θεωρείται ότι δεν θα δεχτεί νέα πρόκληση στη Γερμανία, σύμφωνα με το γερμανικό μέσο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ