Επιστροφή του Νιόπλια στον ΟΦΗ

Ο Νίκος Νιόπλιας επέστρεψε στην ομάδα της καρδιάς του, τον ΟΦΗ, αυτή τη φορά ως συντονιστής ποδοσφαίρου.

Ο ΟΦΗ εκτός από την “πυρετώδη” μεταγραφική ενίσχυση, κοιτάζει να στελεχώσει και το περιβάλλον της ομάδας με τους κατάλληλους ανθρώπους. Καταλληλότερος φυσικά από τον έμπειρο και γνώστη του ποδοσφαίρου, Νίκου Νίοπλια, δε θα μπορούσε να υπάρξει στην παρούσα φάση για το πόστο του συντονιστή ποδοσφαίρου.

Σε ηλικία 54 ετών, ο Νιόπλιας θα ξαναπερπατήσει στο “Γεντί Κουλέ”, εκεί όπου σημείωσε 416 εμφανίσεις ως παίκτης τη δεκαετία του ’80 και του ’90, πετυχαίνοντας κ 64 γκολ. Τη σεζόν 2016-17 δοκίμασε την τύχη του στην ομάδα ως προπονητής, χωρίς επιτυχία, κάτι που τον οδήγησε στο να αποδεχτεί σήμερα μια τέτοια πρόταση με το συγκεκριμένο ρόλο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

“Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας και τη στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος με τους:

* Νίκο Νιόπλια, στη θέση του Συντονιστή Ποδοσφαίρου.

* Γρηγόρη Τσινό, ως Team Manager της πρώτης ομάδας. Ο νέος ρόλος του Παύλου Αδάμου στο οργανόγραμμα είναι Υπεύθυνος στο Γραφείο Διασύνδεσης Ποδοσφαιρικού Τμήματος.

* Σάββα Κωφίδη, στη θέση του Συντονιστή Τμημάτων Υποδομής.

* Αλέξη Αλεξούδη, ως Scouter.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ