Επιτέλους νίκη για Μπιλμπάο, τρίποντο στις καθυστερήσεις η Σεβίλλη

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο επέστρεψε στις νίκες κερδίζοντας την Βιγιαρεάλ με 1-0, ενώ νωρίτερα η Σεβίλλη πήρε μια σημαντική νίκη επί της Οσασούνα με 3-2 με γκολ στις καθυστερήσεις, για την 26η αγωνιστική της La Liga.

Αθλέτικ Μπιλμπάο – Βιγιαρεάλ 1-0

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο επικράτησε της Βιγιαρεάλ με 1-0 στο Σαν Μαμές.

Οι Βάσκοι επέστρεψαν στις νίκες μετά από τρεις μήνες (στο πρωτάθλημα) χάρις το γκολ του Ραούλ Γκαρσία στο 56′ από την άσπρη βούλα, ενώ 10 λεπτά μετά, στο 66′ τους δόθηκε η ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους, πάλι με πέναλτι, όμως ο Ινάκι Γουίλιαμς αστόχησε.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Γκαίθκα Γκαριτάνο Αγκίρε σκαρφάλωσε στην 10η θέση της βαθμολογίας με 34 βαθμούς, ενώ “τα κίτρινα υποβρύχια” βρέθηκαν στην 8η θέση της βαθμολογίας με 38 βαθμούς.

Κίτρινες: Μπερσίτσε, Κάπα, Κόρντομπα, Βέσγκα, Ρ.Γκαρσία, Νιούνιεζ – Καθόρλα, Τόρες, Ιμπόρα, Φρανκ, Αλμπιόλ, Τσουκουέζε

Αθλέτικ Μπιλμπάο: Σιμόν, Μαρτίνεζ, Άλβαρεζ, Μουνιαίν (73′ Σάντσετ), Κόρντομπα (82′ Νιούνιεζ), Ντ.Γκαρσία, Βέσγκα, Μπερσίτσε, Ιμπάι (52′ Γουίλιαμς), Κάπα, Ρ.Γκαρσία

Βιγιαρεάλ: Ασένχο, Αλμπιόλ, Τόρες, Ζ.Μορένο, Καθόρλα (67′ Τσουκουέζε), Ιμπόρα (58′ Φρανκ), Τριγκέρος, Αλκάθερ, Α.Μορένο, Πένια, Πάρα (75′ Γκόμεζ)

Σεβίλλη – Οσασούνα 3-2

Η Σεβίλλη επικράτησε της Οσασούνα με 3-2 στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν.

Οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 στο 13′ με ωραίο πλασέ εντός περιοχής του Εν Νεσίρι και λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, συγκεκριμένα στο 45+1′, ο Οκάμπος με κεφαλιά έκανε το 2-0.

Παρά το γεγονός ότι η Οσασούνα από το 54′ και μετά έπαιζε με 10 παίχτες λόγω της αποβολής του Ερέρα, κατάφερε να μειώσει σε 2-1 στο 64′ με την κεφαλιά του Αριντάνε, ενώ 10 λεπτά μετά, στο 74′ ο Τόρες ισοφάρισε σε 2-2 από την άσπρη βούλα.

Ωστόσο, η ομάδα του Ζουλέν Λοπετέγκι έκανε το 3-2 στο 90+3′ με την εύστοχη προβολή του Εν Νεσίρι από την μικρή περιοχή και παρότι ήταν μέτρια η αγωνιστική της εικόνα πήρε ένα πολύ σημαντικό τρίποντο.

Με αυτή τη νίκη η Σεβίλλη βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 46 βαθμούς, ενώ η Οσασούνα είναι στην 12η θέση με 31 βαθμούς.

Κόκκινες: Ερέρα

Κίτρινες: Φερνάντο, Τόρες – Ενρίκ, Μπράσανατς

Σεβίλλη: Μπόνο, Γκόμεζ, Οκάμπος, Λόπεζ (66′ Σούσο), Κούντε, Εν Νεσίρι, Νάβας, Εσκουδέρο, Τόρες, Βάζκεζ (75′ Ντε Γιόνγκ), Φερνάντο (32′ Γκουντέλι)

Οσασούνα: Ερέρα, Γκαρσία, Οϊέρ, Τόρες (90′ Ου.Γκαρσία), Ενρίκ, Ρονκάλια, Λατόρε (79′ Ρ.Γκαρσία), Μάνιουελ (56′ Ρούμπεν), Μπράσανατς, Αριντάνε, Εστουπινάν

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ