Επιτέλους νίκη για τους «κυανόλευκους»

Στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της SuperLeague ΣΟΥΡΩΤΗ, η Λαμία κέρδισε με 1-2 και πήρε το πολυπόθητο τρίποντο κόντρα στη Λάρισα στο AEL FC ARENA.

Δυνατό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες με αποτέλεσμα και τις πολλές κάρτες στον αγώνα. Σκόρερ της σημερινής αναμέτρησης ήταν για την Λάρισα ο Ντέλετιτς, ενώ για την Λαμία οι Μπαράλες και Επστάιν.

Ο αγώνας:

Χωρίς κάτι αξιοσημείωτο κύλισαν τα πρώτα 20 λεπτά στο AEL FC ARENA. Υπήρξε και μία μικρή διακοπή για την υποχρεωτική αλλαγή του Σαχίτι με αντικαταστάτη τον Ακόστα, αφού ο πρώτος υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο.

Στο 21ο λεπτό του ματς, η ΑΕΛ κέρδισε ένα φάουλ, σε πολύ καλό σημείο, το οποίο εκτέλεσε ο Πίτι, αλλά έδιωξε επιτυχώς ο Σαράνοφ.

Σ’ αυτό το σημείο η ΑΕΛ “γκάζωσε” με Πίτι και Ακόστα να πρωταγωνιστούν. Λίγα λεπτά αργότερα (30′) η ΑΕΛ έκανε το 1-0 με σκόρερ τον Ντέλετιτς. Μεγάλη ευκαιρία είχε η ομάδα της Λαμίας στο 39ο λεπτό, ο Επστάιν δημιούργησε τις προυποθέσεις για το γκολ, αλλά ο Βασιλαντωνόπουλος έστειλε την μπάλα άουτ.

Το πρώτο ημίχρονο έληξε υπέρ των «βυσσινί» μετά το γκολ του Ντέλετιτς.

Οι «κυανόλευκοι» χρειάστηκαν μόλις τρία λεπτά για να ισοφαρίσουν στην επανάληψη της αναμέτρησης. Σκόρερ ήταν ο Μπαράλες, με κεφαλιά μέσα από την περιοχή.

Άλλη μία καλή στιγμή στο παιχνίδι είχε ο Επστάιν αλλά δεν κατάφερε να κάνει την ανατροπή.

Στο 65ο λεπτό όμως ο Επστάιν έκανε την τελική και πέτυχε την νικηφόρα ανατροπή για την ομάδα της Λαμίας, κάνοντας το 1-2, ενώ η Λάρισα έπαιζε με 10 παίκτες.Δημιουργός της φάσης αυτού του υπέροχου τέρματος ήταν ο Βασιλαντωνόπουλος.

Είχε κάποιες ευκαιρίες η ΑΕΛ να ισοφαρίσει, με κορυφαία την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντέλετιτς, αλλά εκεί ο Μόρας έβαλε το πόδι του, επειδή είδε τον γκολκίπερ της Λαμίας πεσμένο στο έδαφος και έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ.

Έτσι οι “κυανόλευκοι” ποχώρησαν από την Λάρισα με το τρίποντο που τόσο αναζητούσαν εδώ και 7 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μόρας, Βάντερσον, Μπλάζιτς, Δημούτσος, Γκόλιας, Σκόνδρας, Καραμάνος, Ασίγκμπα, Σαράνοφ

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Βάντερσον.

ΑΕΛ (ΦΕΣΤΑ) : Κρίστινσον, Κοεφ, Γκόλιας, Μόρας, Χουμπτσεφ, Αντώνη, Μπάλλας(75′ Μιλοσάβλιεβιτς), Μπαργκάν(70′ Κούνιτς), Σαχίτι, Πιτι, Ντέλετιτς

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (ΜΑΚΗΣ ΧΑΒΟΣ): Σαράνοφ, Βασιλαντωνόπουλος, Σκαρντοβέλι, Αντέτζο, Σκόνδρας , Μπλάζιτς(62′ Οσμάν), Επστάιν(83′ Ασίγκμπα), Πλιάτσικας, Μπαράλες, Δημούτσος(Μπερτόλιο), Καραμάνος

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ