Επιτέλους νίκη ο Ατρόμητος, παραπαίει ο Παναιτωλικός

O Ατρόμητος νίκησε με 2-0 τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι, για την 5η αγωνιστική της Σούπερ λιγκ 1.

Η ομάδα του Περιστερίου μετά από δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, χάρη στα δύο τέρματα του Μανούσου (2′, 87′). Δοκάρι είχε ο Ατρόμητος με τον Γούτα, χαμός με το VAR στο γκολ του Παναιτωλικού με τον Μοράρ, το οποίο ακυρώθηκε.

Αντίθετα η ομάδα του Αγρινίου έκανε το 5Χ5 στις ήττες και παραμένει χωρίς βαθμό στο πρωτάθλημα. Δυσοίωνο το μέλλον του Κάστρο, ο οποίος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο του Παναιτωλικού.

O αγώνας:

Με γκολ ξεκίνησε ο αγώνας και συγκεκριμένα μόλις στο 2ο λεπτό ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ. Ο Ούμπιντες με υπέροχη πάσα στην πλάτη της άμυνας του Παναιτωλικού, βρήκε τον Μανούσο, ο οποίος απέναντι στον Κνετ, έκανε το 1-0. Το γκολ ακυρώθηκε αρχικά ως οφσάιντ, αλλά με την υπόδειξη του VAR το μέτρησε

Στη συνέχεια ο Παναιτωλικός είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά ήταν ανούσια.

Ο Ατρόμητος έφτασε κοντά και σε δεύτερο τέρμα στο 20ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Γούτας πήρε την κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Κνετ.

Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους ο Παναιτωλικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως ήταν ακίνδυνος επιθετικά, με τους Περιστεριώτες να κρατούν άνετα το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μεγάλη χαμένη ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Στο 47ο λεπτό ο Κατράνης έκανε την παράλληλη σέντρα, με τον Μανούσο να κάνει την προβολή, όμως την έστειλε άουτ.

Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 51ο λεπτό με τον Ντάλτσιο που βρέθηκε μέσα στην περιοχή, αλλά από τα πλάγια σούταρε, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το δοκάρι.

Δύο λεπτά αργότερα έχασαν νέα ευκαιρία οι Αγρινιώτες, μετά από σέντρα από δεξιά, ο Μοράρ στο δεύτερο δοκάρι, έπιασε την κεφαλιά, σημαδεύοντας το απέναντι δοκάρι, όμως η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα.

Στο 71’ ο Παναιτωλικός σκόραρε με τον Μοράρ, αλλά ο διαιτητής με την βοήθεια του VAR, το ακύρωσε. Δύσκολη απόφαση για το αν είναι σε θέση οφσάιντ ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού.

Στο 87’ ο Ατρόμητος πέτυχε το 2-0. Ο Μανούσος με δυνατό σουτ στην μεγάλη περιοχή, σημάδεψε την κλειστή γωνία του Κνετ και διπλασίασε τα τέρματα των Περιστεριωτών.

Στο 93’ ο Χαρίσης επιχείρησε το δυνατό σουτ, έξω από την περιοχή, με τον Κνετ να αποκρούει δύσκολα την μπάλα.

Το 2-0 έμεινε μέχρι το τέλος, με την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου να παίρνει το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Κίτρινες: Μπαένα, Ρισβάνης, Κατράνης,– Αριγίμπι, Μάλλης, Μπαλμπι, Γιοβάνοβιτς

Κόκκινη: Γιοβάνοβιτς

Ατρόμητος: Μανδάς, Κιβρακίδης, Κατράνης, Ρισβάνης, Γούτας, Χαρίσης, Μπαένα, Νταβιώτης (84’ Γιακουμάκης), Ρόσα (63’ Μάντσον), Ούμπιντες (79’ Ανδρούτσος), Μανούσος

Παναιτωλικός: Κνετ, Μπαλμπί, Λουσέρο, Ρότσα, Μάλης, Ντίαζ (61’ Ρομάν), Σανιά, Γιοβάνοβιτς, Μοράρ, Αριγίμπι, Nτάλτσιο

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ