Επιτυχημένη η επέμβαση της Γιώτα (pic)

Επιτυχημένη ήταν η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε η Κατερίνα Γιώτα. Η κεντρική του Ολυμπιακού να θυμίσουμε ότι είχε τραυματιστεί κατά τη διάρκεια του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον ΑΟ Θήρας στις Σέρρες, με τις εξετάσεις τις οποίες έκανε να δείχνουν ρήξη χιαστών και μηνίσκου.

Φυσικά όλοι στις τάξεις του Ολυμπιακού βρίσκονται δίπλα στη διεθνή κεντρική σε αυτή την περιπέτεια που περνάει, κάτι το οποίο έδειξαν από την πρώτη στιγμή.

Παράλληλα, ο Ερασιτέχνης με ποστάρισμά του στα social media ευχήθηκε στην Γιώτα ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στην αγωνιστική δράση.

«Σε επιτυχημένη επέμβαση αποκατάστασης υποβλήθηκε η Κατερίνα Γιώτα. Όλη η οικογένεια του Ολυμπιακού της εύχεται καλή ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στην ενεργό δράση», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Ερασιτέχνης.

Δείτε την ανάρτησή του:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ