‘”Ερυθρόλευκες” γοργόνες ξανά στην κορυφή!

Οι Γυναίκες του Ολυμπιακού στο πόλο είναι πρωταθλήτριες για δέκατη φορά στην ιστορία του συλλόγου και έκτη συνεχόμενη! Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη επιβεβαίωσαν την κυριαρχία τους για μία ακόμα φορά αφού κατέκτησαν τον τίτλο για έκτη διαδοχική σεζόν. Ουσιαστικά μετά το break στη Βουλιαγμένη, ο Ολυμπιακός χρειαζόταν τη νίκη για να πανηγυρίσει τον τίτλο και το κατάφερε επικρατώντας με 7-5.

Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα σκληρό και οι άμυνες σε πολλές περιπτώσεις για… σεμινάριο. Σε εξαιρετική μέρα ήταν για μία ακόμα φορά οι Τζόνσον και Σταματοπούλου που κράτησαν στο 1-1 το σκορ στο πρώτο οκτάλεπτο.

Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι δύο ομάδες συνέχισαν να βρίσκονται ισορροπία μέχρι το τέλος του τρίτου οκταλέπτου όπου η Τσουκαλά με σουτ από την περιφέρεια έγραψε το 5-4. Η Ασημάκη έδωσε αέρα δύο γκολ στις Ερυθρόλευκες στο τέταρτο οκτάλεπτο και παρά το γκολ της Ρέινι, η Πλευρίτου απάντησε για το τελικό 7-5 που χάρισε το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-2, 2-1, 2-1

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ