«Ερυθρόλευκο» εισιτήριο για τελικό της Κ17

Για τρίτη σερί χρονιά διεκδικεί ο Ολυμπιακός τον τίτλο του πρωταθλητή της Super League K17, μετά την πρόκρισή του επί του ΠΑΣ! Οι «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 στο δεύτερο ημιτελικό και πήραν την πρόκριση στον τελικό του Final 4 της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός δε δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να νικήσει τον άπειρο ΠΑΣ Γιάννινα, που πέρασε για δεύτερη φορά στην ιστορία του σε τελική φάση της Super League K17.

Η ομάδα του Πειραιά άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό της αναμέτρησης. Όταν ο Σουρλής κέρδισε το πέναλτι και ο Γούλας ανέλαβε την εκτέλεσή του. Ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ, Βακαλόπουλος, αρχικά έδιωξε αλλά στην επαναφορά με το κεφάλι ο Γούλας κα πάλι έκανε το 1-0!

Μετά από έξι λεπτά ήρθε και το 2-0 για τους «ερυθρόλευκους», όταν ο Σουρλής πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή από την κάθετη πάσα του Ντότη και με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε με τον Ολυμπιακό να ελέγχει το παιχνίδι και να παίρνει το εισιτήριο για τον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μεγάλη Πέμπτη τον ΠΑΟΚ στις 13:00, επίσης στο γήπεδο του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Μαυρογενίδης): Τζολάκης, Τσαβός, Κεραμίδας, Ασλανίδης, Κατσογιάννης, Γούλας (82′ Σταμούλης), Κατσαβάκης (85′ Παπαδόπουλος), Σαπουτζής (67′ Γεωργακόπουλος), Σουρλής, Ντότης (76′ Μούκα), Αρσενίδης (60′ Λιάτσος).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Νίκος Μπαδήμας): Βακαλόπουλος, Μάκης (90′ Πεπόνης), Πόγιας (87′ Κυρτζόγλου), Ντούκας, Ντόντης, Παππάς (60′ Πλατιάς), Κλεισούρας (69′ Περβανάς), Γροσδάνης, Δημητρέλλος, Ζωνιός (46′ Λάμα), Λώλης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ