ΕΣΚΑ εφήβων: Το πρωτάθλημα στο Περιστέρι(pics)

Το Περιστέρι νίκησε με 69-47 τον Παναθηναϊκό και σε συνδυασμό με το 2-0 από την κανονική περίοδο “σκούπισε” το Τριφύλλι και κατέκτησε το πρωτάθλημα στην ΕΣΚΑ εφήβων.

Η ομάδα του κόουτς Παπαμάρκου με την νίκη της και την κατάκτηση του τίτλου επιβεβαίωσε απλώς την κυριαρχία του σε αυτές της ηλικίες συνεχίζοντας παράλληλα και την παράδοση της περιοχής που ανέκαθεν τροφοδοτούσε με ταλέντα όλο το μπασκετικό στερέωμα.

Η αναμέτρηση ήταν κλειστή για 15 λεπτά καθώς ο Παναθηναϊκός του Γιάννη Σιούτη έβγαζε ενέργεια τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και έδειχνε ικανή να κοντράρει το ματς. Στη συνέχεια όμως τα πράγματα άλλαξαν το Περιστέρι αντέδρασε και με τον Τηλέμαχο Βησαρίου να σκοράρει κατά ριπάς άρχιζε χτίζει μια διαφορά την οποία τη διατήρησε μέχρι το τέλος φτάνοντας εν τέλει στην νίκη και στην κατάκτηση του τίτλου.

Παράλληλα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος το Περιστέρι εξασφάλισε και την πρόκρισή του στα τελικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ