Ετοιμάζει πρόταση κοντά στα 20 εκ. η Νάπολι για Τσιμίκα

Μεταγραφικό στόχο πολλών μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων αποτελεί ο Κώστας Τσιμίκας, ο οποίος έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιταλία αλλά και πληροφορίες που υπάρχουν, η Νάπολι είναι αποφασισμένη να καταθέσει επίσημη πρόταση, ενδεχομένως και μέσα στην ημέρα, η οποία θα αγγίζει τα 20 εκατομμύρια ευρώ.

Εφόσον συμβεί αυτό, η συγκεκριμένη εξέλιξη θα φέρνει πολύ κοντά τον νεαρό άσο στην ιταλική ομάδα επιβεβαιώνοντας ως ένα σημείο τα δημοσιεύματα.

Χθες, ιταλικές ιστοσελίδες υποστήριζαν ότι ο νεαρός άσος έχει ήδη πει το «ναι» στην Νάπολι και ελπίζει ότι η μεταγραφή θα γίνει και μάλιστα σύντομα. «Ο Τσιμίκας από την πλευρά του θέλει να αγωνιστεί στην Ιταλία αλλά περιμένει και δεν πιέζει τον Ολυμπιακό για την μεταγραφή του», αναφέρει μεταξύ άλλων η areanapoli.it, ιστοσελίδα που ασχολείται αποκλειστικά με ειδήσεις που αφορούν την Νάπολι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ