Ετοιμάζεται ο Γκερέρο – Για βασικός στο Περιστέρι ο Μάνος

Στις προπονήσεις επέστρεψαν χθες οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού και ο Πέδρο Μαρτίνς είχε κουβέντα με τον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο.

Ο Ισπανός επιθετικός κάνει αγώνα δρόμου για να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της ομάδας, πέντε εβδομάδες μετά τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Ντουντελάνζ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, λοιπόν, είχε τετ-α-τετ με τον παίκτη του, ο οποίος δήλωσε δυνατός και έτοιμος να βοηθήσει στους επόμενους αγώνες των Πειραιωτών.

Ο 27χρονος φορ ανεβάζει ρυθμούς και Μαρτίνς ενημερώνεται καθημερινά από το ιατρικό επιτελείο και τους γυμναστές για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή του.

Ο ρεαλιστικός στόχος για τον Γκερέρο είναι η συμμετοχή του στο παιχνίδι με την Μπέτις στη Σεβίλλη για την 5η αγωνιστική του Europa League, όμως υπάρχουν πιθανότητες και για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο αυτό το σαββατοκύριακο.

Φανέλα βασικού αναμένεται να πάρει ο Δημήτρης Μάνος στο εκτός έδρας παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Έλληνας επιθετικός δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη, οπότε ο Πέδρο Μαρτίνς σκοπεύει να τοποθετήσει εκείνον στην κορυφή της «ερυθρόλευκης» επίθεσης στο Περιστέρι.

Επίσης, ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει πως εμπιστεύεται τον 25χρονο άσο, ο οποίος με δικά του γκολ έχει χαρίσει σημαντικούς βαθμούς στην ομάδα (με Λεβαδειακό στο Κύπελλο και Απόλλωνα στο πρωτάθλημα).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ