Ευρωλίγκα: Και ο Κάιλ Χάινς στους υποψήφιους της δεκαετίας

Συνεχίζει η Ευρωλίγκα να ανακοινώνει ονόματα υποψηφίων για την καλύτερη ομάδα της δεκαετίας.

Νέα προσθήκη σε αυτή είναι ο Κάιλ Χάινς. Ο τέσσερις φορές Πρωταθλητής Ευρώπης με τον Ολυμπιακό και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αποτέλεσε το πιο τρανό παράδειγμα της “μεταστροφής” στο ύψος των σέντερ και έναν από τους πιο δυναμικούς undersized ψηλούς της Γηραιάς ηπείρου.

Ξεκινώντας από την Μπάμπεργκ, ο Χάινς έκανε το μεγάλο βήμα στον Ολυμπιακό, κατέκτησε back to back την Ευρωλίγκα, για να μετακομίσει στη Μόσχα και να αγωνιστεί στην ΤΣΣΚΑ. Με τη ρωσική ομάδα κατέκτησε άλλα δύο τρόπαια της Ευρωλίγκας, το 2016 και το 2019, έχοντας και κάποιες ατομικές διακρίσεις, όπως αυτής του καλύτερου αμυντικού των σεζόν 2015-16 και 2017-18, αλλά και των κατηγοριών της στατιστικής σε επιθετικά ριμπάουντ (δεύτερος στην ιστορία με 529), ε συνολικά ριμπάουντ (έβδομος με 1,192) και σε μπλοκ (τρίτος με 216).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ