Ευρωπαϊκό ενδιαφέρον για τον Παλάθιο

Ο Εζεκιέλ Παλάθιος αγωνίζεται στην Αργεντινή και την Ρίβερ Πλέιτ, αλλά γίνεται όλο και πιο διάσημος από τη μέρα, προσελκύοντας το ενδιαφέρον από μερικούς εκ των κορυφαίων συλλόγων της Ευρώπης.

Ο 20χρονος έχει πραγματικά ισχυρή σχέση με την Ίντερ, που συνεργάζεται με τον αθλητικό διευθυντή, Πιέρο Αουσίλιο, στην προσπάθειά τους να πετύχουν μια συμφωνία που ολοκληρώθηκε για τον Παλάθιο.
Η άλλη ομάδα του Μιλάνου, η Μίλαν έχει επίσης δείξει ενδιαφέρον, αλλά η συμφωνία που υπέγραψε με τον Λούκα Πακέτα από την Φλαμένγκο κατέλαβε τόσο χρόνο και χρήμα στον ιταλικό σύλλογο.

Όλα έδειχναν ότι ο Παλάθιο θα προχωρήσει προς την Ιντερ αλλά, τις τελευταίες ώρες, η Ρεάλ Μαδρίτης ξεκίνησε ένα σχέδιο για να κλέψει τον Αργεντινό μακριά από τα σιαγόνα των «Νεραζούρρι». Οι εκπρόσωποι της Μαδρίτης έρχονται σε επαφή με την Ρίβερ Πλέιτ και έχουν υποβάλει προσφορά ύψους 20 εκατ. ευρώ στο τραπέζι – προσφέροντας στον Παλάθιο το τελευταίο χρόνο στην Αργεντινή σε μορφή δανεισμού πριν ολοκληρώσει την κίνηση του το προσεχές καλοκαίρι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ