Ε”Χ”ασε την ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή η Σεβίλλη

Την ευκαιρία να πλησιάσει και άλλο την κορυφή έχασε η Σεβίλλη, η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με την Οσασούνα στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Laliga.

Η Σεβίλλη προηγήθηκε στο 11’ με τον Χανταντί, ωστόσο στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Άβιλα έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Παρά το γεγονός ότι η Οσασούνα έμεινε με δέκα παίκτες λόγω της αποβολή του Οιερ, η Σεβίλλη δεν κατάφερε να βρει το γκολ που θα της χάριζε την νίκη, φτάνοντας έτσι τους 31 βαθμούς και την τρίτη θέση.

Η Χετάφε επικράτησε της Έιμπαρ με 1-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση και έφτασε τους 27 βαθμούς και της πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Ανγκελ στο 67’ μετά την ασίστ του Σουάρες.

Ηττήθηκε με 3-2 από την Μπέτις η Αθλέτικ Μπιλμπάο και παρέμεινε στους 26 βαθμούς. Ο Χουακιν σημείωσε χατ τρικ μέσα σε 20 λεπτά (2’, 11’ ,20’), ενώ η Μπιλμπάο μείωσε με το Γουίλιαμς στο 44’ μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Το δεύτερο γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχε ο Μπερτσιτσε στο 75’. Η Μπέτις με αυτή τη νίκη έφτασε τους 22 βαθμούς.

Με το ίδιο σκορ ολοκληρώθηκε και η αναμέτρηση της Λεγανές με την Θέλτα (3-2). Στο 15’ και στο 39’ ο Όσκαρ Ροντρίγκεζ άνοιξε το σκορ για την Λεγανές, ενώ στο 55’ ο Κέβιν Ροντρίγκεζ πέτυχε και το τρίτο γκολ. Η Θέλτα το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει δύο γκολ με τον Αραούχο στο 64’ και τον Άσπας στο 81′. Παρά τη νίκη της η Λεγανές δεν κατάφερε για ακόμα μια αγωνιστική να ξεφύγει από την επικίνδυνη θέση.

Χωρίς γκολ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ Βαγιαδολίδ και Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Έιμπαρ – Χετάφε 0-1

Μπέτις – Αθλέτικ Μπιλμπάο 3-2

Βαγιαδολίδ – Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-0

Λεγανές – Θέλτα 3-2

Οσασούνα – Σεβίλλη 1-1

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ