Εύκολα η Χόφενχαϊμ-Ανατροπή η Φορτούνα Ντίσελντορφ

Τη νίκη πήρε η Χόφενχαϊμ κόντρα στην Κολωνία, ενώ την ανατροπή έκανε η Φορτούνα Ντίσελντορφ απέναντι στη Σάλκε, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Ουνιόν Βερολίνου-Μάιντς

Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκε η Ουνιόν με τη Μάιντς, καθώς η αναμέτρηση έληξε ισόπαλη με 1-1.

Με 31 βαθμούς η Ουνιόν είναι 13η, πίσω από την Άουγκσμπουργκ, που είναι ισόπαλες. Δυο θέσεις πιο κάτω από την Ουνιόν βρίσκεται η Μάιντς με 28 βαθμούς.

Μόλις στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης ο Μπακου έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους, αλλά είκοσι λεπτά αργότερα ο Ινγκβάρτσεν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και πέτυχε το τελικό 1-1.

Οι γηπεδούχοι έμειναν με έναν παίκτη λιγότερο στο 41′ καθώς αποβλήθηκε ο Αντριτς.

Άουγκσμπουργκ-Πάντερμπορν

Την ίδια ώρα, στο μηδέν “κόλλησε” η Άουγκσμπουργκ με την Πάντερμπορν, καθώς οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 0-0.

Με 31 βαθμούς η Άουγκσμπουργκ βρίσκεται στη 12η θέση του γερμανικού πρωταθλήματος, ενώ η Πάντερμπορν με μόλις 19 βαθμούς είναι τελευταία.

Χόφενχαϊμ-Κολωνία

Εύκολα επικράτησε η Χόφενχαϊμ απέναντι στην Κολωνία με 3-1.

Η Χόφενχαϊμ έφτασε τους 39 βαθμούς και είναι στην 7η θέση, ενώ η Κολωνία βρίσκεται τέσσερις θέσεις πιο χάμηλα στην κατάταξη με 34 βαθμούς.

Μόλις στο 11ο λεπτό ο Μπάουμγκαρτνερ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης για τους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 26′ μετά την αποβολή του Μπόρναου.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι επέστρεψαν δυναμικά με τον Μπάουμγκαρτνερ να γράφει στο 46′ το 2-0 και δύο λεπτά αργότερα ο Ζούμπερ έκανε το 3-0.

Η Χόφενχαϊμ έμεινε και αυτή με έντεκα παίκτες στο 50′ μετά την αποβολή του Χιούνμπερ. Δέκα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν στο τελικό 3-1 με τον Κάιντς.

Φορτούνα Ντίσελντορφ-Σάλκε

Νικήτρια αναδείχθηκε η Φορτούνα Ντίσελντορφ κόντρα στη Σάλκε με 2-1.

Αν και έχασε η Σάλκε, είναι 9η με 37 βαθμούς, ενώ η Φορτούνα που έκανε την ανατροπή βρίσκεται στη 16η θέση με μόλις 27 βαθμούς.

Ο ΜακΚένι στο 53ο λεπτό σκόραρε και οι φιλοξενούμενοι πέρασαν μπροστά στο σκορ.

Στο 63′ όμως ο Χενινγκς έφερε το ματς στα ίσα και πέντε λεπτά αργότερα ο Καραμάν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας την ανατροπή και χαρίζοντας έτσι τη νίκη στην ομάδα του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ