Εύκολες νίκες για Μάλμε και Ρεμς, “περιπετειώδης” πρόκριση στα πέναλτι η Στεάουα

Αγχωτική πρόκριση στον τρίτο γύρο του Europa League πήρε η Στεάουα Βουκουρεστίου, στο επόμενο γύρο πέρασαν  Μάλμε, Ρεμς και Βασιλεία.

Την πρόκριση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League πήραν εύκολα η Βασιλεία και η Μάλμε που επικράτησαν της Όσιγιεκ και της Χόνβεντ αντίστοιχα. Με δύο γρήγορα γκολ του Αρθουρ και του Στόκερ η Βασιλεία πήρε τη νίκη με 2-1, ενώ η σουηδική ομάδα χάρη στους Τοιβόνεν και Τραόυστασον κλείδωσε την πρόκριση.  

Από το πρώτο ημίχρονο καθάρισε η γαλλική Ρεμς με το τέρμα του Μπερίσα μόλις στο 4΄λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στην Σερβέτ.  

Σε ένα άκρως επεισοδιακό παιχνίδι με 12 γκολ(!) και δυο κόκκινες για την Μπάτσκα Τόπολα η Στεάουα Βουκουρεστίου κατάφερε να της κλέψει τελικά την πρόκριση στα πέναλτι με 4-5. Οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση με 4-4, ενώ ο εξτρά χρόνος ολοκληρώθηκε με το επιβλητικό 6-6

Η Ντουνάισκα Στρέντα επικράτησε της Γιάμπλονετς με σκορ 5-3 στην παράταση, από δυο γκολ πέτυχαν οι Ντίβκοβιτς και Νικολαέσκου ενώ…το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Ντάβις.  

Νίκη στα πέναλτι πήρε η Μάδεργουελ κόντρα στην Κολερέιν με τους χαμένους να έχουν 3/3 χαμένα πέναλτι (κ.δ. 2-2, πεν.  0-3).  

Μούρα, Αμπερντίν και Φλοριάνα επικράτησαν και εξασφάλισαν και αυτές μια θέση στην επόμενη φάση του θεσμού.  

Νωρίτερα όλοι οι αγώνες του Europa League:

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων από  21:15-22:05: 

Μούρα 3-0 Άαρχους  

Βίκινγκ 0-2  Αμπερντίν  

Κολερέιν 2-2 Μάδεργουελ  (κ.δ. 2-2 , πεν.  0-3 )  

Λίνφιλντ – Φλοριάνα 0-1 

Ντουνάισκα Στρέντα  5 – 3 Γιάμπλονετς (κδ 3-3)  

Όσιγιεκ  1 – 2 Βασιλεία  

Σερβέτ  0 – 1 Ρεμς  

Μπάτσκα Τόπολα 6 – 6  Στεάουα Βουκουρεστίου (κ.δ. 4-4, πεν. 4-5)  

Χόνβεντ 0 – 2 Μάλμε  

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ