Εύκολη επικράτηση Ισπανίας και Ουκρανίας

Στην 3η αγωνιστική των προκριματικών για το Euro 2020, Ισπανία, Ουκρανία και Σουηδία επικράτησαν των νήσων Φερόε, Σερβίας και Μάλτας αντίστοιχα.

Νήσοι Φερόε-Ισπανία 1-4

Νήσοι Φερόε και Ισπανία ήρθαν αντιμέτωπες στο Τόρσβολουμ και η Ισπανία επικράτησε εύκολα με 1-4.

Η Ισπανία μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις από το έκτο λεπτό ήταν μπροστά στο σκορ. Ο Ράμος με δύσκολη προσπάθεια εκμεταλλεύτηκε την σέντρα και με κεφαλιά έκανε το 0-1. Στο 19′, ο Νάβας βρέθηκε στην περιοχή και χωρίς να διστάσει έκανε το σουτ για το 0-2. Πριν το ημίχρονο, σημειώθηκαν δύο ακόμα γκολ, ένα για κάθε ομάδα. Στο 30’, οι Νήσοι Φερόε μείωσαν με τον Όλσεν σε 1-2, αλλά στο 34′, ο Γκέστσον σημείωσε αυτογκόλ κάνοντας το 1-3.

Στο δεύτερο μέρος, ο ρυθμός έπεσε, αλλά η Ισπανία βρήκε το δρόμο προς στα δίχτυα στο 71′. Ο Ασένσιο συνεργάστηκε με τον Γκάζια, ο οποίος έκανε το σουτ, σημειώνοντας το τελικό 1-4.

Ουκρανία-Σερβία 5-0

Ουκρανία και Σερβία ήρθαν αντιμέτωπες στο Λβοβ Αρένα, με την Ουκρανία να επικρατεί εύκολα με 5-0.

Με δύο γκολ του Τσιγκανκόφ, η Ουκρανία πήρε τα ηνία στο πρώτο μέρος. Στο 26′, η ομαδική προσπάθεια έφερε το γκολ για το 1-0, ενώ δύο μετά αργότερα, πέρασε τους αμυντικούς και έκανε το 2-0.

Ο Κονοπλιάνκα στο 46′ κατάφερε να σκοράρει κάνοντας το 3-0 για τους Ουκρανούς. Στο 59′, ο Γιάρεμτσουκ έκανε το 4-0, εξαπολύοντας το σουτ στην δεξιά γωνία. Η Ουκρανία δεν σταμάτησε σκοράροντας ακόμα μια φορά στο 75′. Ο Μαλινόβσκι πάσαρε στον Κονοπλιάνκα, ο οποίος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έκανε το τελικό 5-0.

Γεωργία-Γιβραλτάρ 3-0

Η Γεωργία υποδέχτηκε το Γιβραλτάρ στο Μπόρις Πάιχατζε Αρένα και επικράτησε με 3-0.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από την αρχή την πρόθεσή τους για γκολ, χάνοντας κάποιες ευκαιρίες. Στο 22′, ήταν η πρώτη σημαντική ευκαιρία που έχασε η Γεωργία αλλά κατάφερε να βρει δίχτυα. Στο 30′, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον Γκβίλια, ο οποίος δέχτηκε την πάσα στην περιοχή κάνοντας το 1-0. Το Γιβραλτάρ έφτασε κοντά στην ισοφάριση αλλά ο τερματοφύλακας κράτησε το μηδέν.

Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν για την Γεωργία και στο δεύτερο μέρος και έφτασε σε δεύτερο γκολ στο 59′. Ο Παπουνασβίλι βρέθηκε στο σωστό σημείο και έκανε το σουτ σημειώνοντας το 2-0. Στο 76′, ο Αρβελάντζε ανέλαβε να εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του και αστόχησε για το 3-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και το 3-0 έμεινε ως το τέλος.

Αυστρία-Σλοβενία 1-0

Στο Βόλτεσκι, Αυστρία και Σλοβενία ήρθαν αντιμέτωπες και οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν ένα γκολ για να πάρουν την νίκη (1-0).

Οι δύο πλευρές δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρίες προς το αντίπαλο τέρμα. Η αναμέτρηση δεν είχε τον ρυθμό που χρειαζόταν ώστε να απειλήσουν με αποτέλεσμα το 0-0 να είναι σκορ ημιχρόνου.

Ο Αρναούτοβιτς στο 74′ πάσαρε στον Μπουρστάλερ, ο οποίος ήταν στο σωστό σημείο για να σκοράρει κάνοντας το 1-0, που έμεινε ως το τέλος.

Σκόπια-Πολωνία 0-1

Τα Σκόπια φιλοξένησαν την Πολωνία στο Εθνικό Στάδιο Τόσε Προέσκι, αλλά ηττήθηκε με 0-1.

Οι δύο πλευρές δεν στάθηκαν τυχεροί ώστε να ανοίξουν το σκορ. Δεν απείλησαν το αντίπαλο τέρμα και οι τερματοφύλακες είχαν ένα ήσυχο ημίχρονο και το 0-0 ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στο 47′, ο Πιάτεκ κατάφερε να βρει χώρο και να σκοράρει στο αντίπαλο τέρμα κάνοντας το 0-1. Οι γηπεδούχοι δεν αντέδρασαν και το τέρμα του Πιάτεκ ήταν αρκετό για να δώσει την νίκη στους φιλοξενούμενους.

Δανία-Ιρλανδία 1-1

Δανία και Ιρλανδία διασταύρωσαν τα ξίφη τους στο Τέλια Πάρκερ, αλλά αναδείχτηκαν ισόπαλες με 1-1.

Ήσυχο βράδυ είχαν οι δύο τερματοφύλακες στο πρώτο μέρος καθώς ευκαιρίες δεν πραγματοποιήθηκαν στην αντίπαλη εστία. Δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Η Δανία κατάφερε να βρει δίχτυα στο 76’, ο Λάρσεν έδωσε πάσα στον Χόιμπιεργκ, ο οποίος έκανε το 1-0. Στο 85′, ο Τζουντ συνεργάστηκε με τον Ντάφι, ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1. Σκορ που έμεινε ως το τέλος.

Λετονία-Ισραήλ 0-3

Στο Ντάουγκαβα Στάτιουμ, η Λετονία αντιμετώπισε το Ισραήλ και οι φιλοξενούμενοι επικράτησαν με 0-3.

Στο 10ο λεπτό, ο Ζαχάβι έβαλε μπροστά στο σκορ το Ισραήλ, αφού κατάφερε να βρει χώρο να κάνει το σουτ για το 0-1. Η Λετονία δεν αντέδρασε και πήγε στα αποδυτήρια με το 0-1 να μην είναι υπέρ της.

Ο Ζαχάρι στο 59′ διπλασίασε τα τέρματα του Ισραήλ, με μια καλή προσπάθεια, κάνοντας το 0-2. Το τελικό 0-3 πέτυχε ο Ζαχάρι στο 80′ μετά την πάσα του Νάτσο.

Λιθουανία-Λουξεμβούργο 1-1

Η Λιθουανία υποδέχτηκε το Λουξεμβούργο στο ΛΦΦ, αλλά αναδείχτηκαν ισόπαλες σε 1-1.

Στο 21′, ο Ροντρίγκες κατάφερε να βρει χώρο και να σκοράρει στο αντίπαλο τέρμα κάνοντας το 0-1. Οι αντίπαλοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν και το 0-1 έμεινε ως το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι δύο προπονητές προσπάθησαν να αλλάξουν τον ρυθμό της αναμέτρησης με αλλαγές. Στο 74′, η Λιθουανία βρήκε δίχτυα με τον Νοβίκοβας να δέχεται την πάσα σημειώνοντας το 1-1. Τίποτα δεν άλλαξε ως το τέλος και το 1-1 έμεινε ως το τέλος.

Μαυροβούνιο-Κόσοβο 1-1

Στο Ποντ Γκόρικομ, το Μαυροβούνιο φιλοξένησε το Κόσοβο

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν πριν το ημίωρο να ανοίξουν το σκορ. Στο 25′, ο Ράσικα βρήκε χώρο και έκανε το σουτ για το 0-1. Οι ευκαιρίες δεν ήταν αρκετές ώστε να απειλήσουν το αντίπαλο τέρμα και το 0-1 ήταν σκορ ημιχρόνου.

Το Μαυροβούνιο κατάφερε να αντιδράσει και να ισοφαρίσει στο 69′. Ο Γιάνκοβιτς πέρασε την πάσα στον Μουγκόσα, ο οποίος έκανε το 1-1, που έμεινε ως το τέλος.

Νορβηγία-Ρουμανία 2-2

Στο Ούλεβαλ, Νορβηγία και Ρουμανία διασταύρωσαν τα ξίφη τους

Η Νορβηγία στάθηκε καλύτερα στην αναμέτρηση δημιουργώντας ευκαιρίες. Δεν κατάφερε όμως να σκοράρει και το 0-0 ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στο 56′, ο Ελιουνούσι πήρε το ριμπάουντ στην περιοχή και έκανε το 1-0 για την Νορβηγία. Στο 70′, ο Όντεγκαρντ διπλασίασε τα τέρματα της Νορβηγίας.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με δύο τέρματα του Κεσερού, σημειώμοντας το πρώτο γκολ στο 77′ και το δεύτερο στο 90+2′ διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Σουηδία-Μάλτα 3-0

Στο Φρέντς Αρένα, πραγματοποιήθηκε η αναμέτρηση της Σουηδίας με την Μάλτα, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 3-0.

Ο Κουέισον βρήκε την ευκαιρία στο δεύτερο λεπτό και σκόραρε κάνοντας το 1-0 για την Σουηδία. Η Σουηδία δεν κατάφερε να σημειώσει ακόμα ένα γκολ και η Μάλτα δεν κατάφερε να αντιδράσει με το 1-0 να είναι σκορ ημιχρόνου.

Η Σουηδία χρειάστηκε πέντε μετά στο δεύτερο μέρος για να διπλασιάσει τα τέρματα της, με τον Κλάερσον να σημειώνει το 2-0 μετά από πάσα του Μπεργκ. Στο 81′, ο Κουέισον έδωσε πάσα στον Ιράκ, ο οποίος έκανε το τελικό 3-0 για τους Σουηδούς.

Τσεχία-Βουλγαρία 2-1

Η Τσεχία αντιμετώπισε την Βουλγαρία στο Τζενεράλι Αρένα, με τους γηπεδούχους να κάνουν την ανατροπή για το τελικό 2-1.

Στο 3ο λεπτό, ο Ποπόβ έκανε την σέντρα και ο Ίσα σε κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1 της Βουλγαρίας. Στο 20’, ο Σικ βρέθηκε στο σωστό σημείο την σωστή στιγμή, πήρε το ριμπάουντ και ισοφάρισε για το 1-1.

Στο δεύτερο μέρος, η Τσεχία έκανε την ανατροπή, όταν στο 50′, ο Σούκι πάσαρε στον Σικ και με ωραία προσπάθεια έκανε το 2-1, το οποίο έμεινε ως το τέλος.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ