Εύκολη επικράτηση της Μπενφίκα στο Σούπερ Καπ

Μπενφίκα και Σπόρτινγκ Λισσαβόνας ήρθαν αντιμέτωπες στο Αλγκάρβε για το Σούπερ Καπ Πορτογαλίας, με την Μπενφίκα να είναι καταιγιστική επικρατώντας με 5-0.

Η Μπενφίκα στάθηκε καλύτερα στο γήπεδο και δημιούργησε ευκαιρίες στην αντίπαλη εστία. Η Σπόρτινγκ ανέβασε ρυθμούς αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει κάποιο γκολ. Αντ’αυτού, στο 40’, ο Πίτσι έκανε μια σέντρα ακριβείας στην περιοχή και βρήκε τον Σίλβα, ο οποίος έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία, κάνοντας το 1-0 για την Μπενφίκα, που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Σε διάστημα τεσσάρων λεπτών στο δεύτερο μέρος, η Μπενφίκα κατάφερε να σκοράρει δύο ακόμα φορές.

Στο 60’, Σίλβα και Πίτσι συνεργάζονται με τον τελευταίο να στέλνει την μπάλα στην δεξιά γωνία για το 2-0.

Στο 64’, ο Γκριμάλντο υποδέχτηκε την σέντρα που έγινε από εκτέλεση φάουλ και με ωραία προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα αφού πρώτα ακούμπησε σστο δοκάρι για το 3-0.

Στο 75’, ο Σίλβα πάσαρε στον Πίτι, ο οποίος ήταν στην περιοψή και κατάφερε να τελειώσει την φάση, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 4-0.

Η Μπενφίκα δεν είπε την τελευταία της λέξη, αφού με την συμπλήρωση των 90’ ο Τσικίνιο δέχτηκε την πάσα από τον Σεφέροβιτς, την ώρα που σπρίνταροντε στην περιοχή, ξεγελώντας τον αντίπαλό του, διαμορφώνοντας το τελικό 5-0.

Κίτρινες: Ντίαζ, Γκριμάλντο, Φέρο, Σεφέροβιτς, Ντε Τόμας – Ακούνια, Ντούμπια, Ραφίνια, Κόατες, Φερνάντες

Κόκκινες: Ντούμπια (δεύτερη κίτρινη)

Μπενφίκα: Βλαχοδήμος, Γκριμάλντο, Φέρο, Ντίαζ, Ταβάρες, Σίλβα, Γκάμπριελ (Τσικίνιο 82’), Φλορεντίνο, Πίτσι (Τάαραμπτ 83’), Ντε Τόμας (Χότα 87’), Σεφέροβιτς

Σπόρτινγκ Λισσαβόνας: Ριμπέιρο, Κόατες (Ντιαμπί 66’), Νέτο, Μάθιου, Κορέια, Βεντελ, Φερναντες, Ντούμπια, Ακούνια, Ραφίνια, Ντοστ (Φελίπε 66’)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ