Εύκολη νίκη για Λεβερκούζεν και Μάιντς

Η Μάιντς κατάφερε να νικήσει τη Ντόρτμουντ στην έδρα της, ενώ την ίδια ώρα η Λεβερκούζεν επικράτησε με 3-1 κόντρα στην Κολωνία, στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Ντόρτμουντ-Μάιντς

Νικήτρια με 2-0 αναδείχθηκε η Μάιντς κόντρα στη Ντόρτμουντ, στην έδρα της δεύτερης.

Ο Μπουρκαρντ στο 33ο λεπτό έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Με εύστοχο πέναλτι ο Ματετά στο 49’ διαμόρφωσε το τελικό 0-2 του αγώνα.

Λειψία-Φορτούνα Ντίσελντορφ

 Τον βαθμό της ισοπαλίας μοιράστηκε η Λειψία με την Φορτούνα Ντίσελντορφ, καθώς οι δυο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 2-2.

Αν και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 μέσα σε τρία λεπτά (60’ Κάμπλ, 63’ Βέρνερ), οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να κάνουν την ανατροπή, αφού στο 87’ ο Σκρτσίμπσκι μείωσε σε 2-1 και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Χόφμαν έκανε το τελικό 2-2.

Άουγκσμπουργκ-Χόφενχαϊμ

Την ίδια ώρα η Χόφενχαϊμ νίκησε με 3-1 την Άουγκσμπουργκ.

Ο Νταμπούρ στο 59’ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης για τους φιλοξενούμενους και τρία λεπτά αργότερα ο ίδιος σκόραρε και έκανε το 0-2.

Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν σε 1-2 με τον Βαργκας στο 70ο λεπτό, αλλά ο Μπεμπού στο 89’ έγραψε το τελικό 1-3.)

Λεβερκούζεν-Κολωνία

Τους τρεις βαθμούς απέσπασε και η Λεβερκούζεν από την Κολωνία, αφού πήρε τη νίκη με 3-1.

Με το… καλησπέρα, μόλις στο 7ο λεπτό ο Μπέντερ έγραψε το 1-0 για τους γηπεδούχους και στο 39’ ο Χάβερτς έκανε το 2-0.

Ο Μπόρναου στο 59’ ήρθε να μειώσει σε 1-2, αλλά λίγο πριν το τέλος, στο 83’ ο Ντιαμπί έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ