Εύκολη νίκη για την Άιντραχτ

Νικήτρια αναδείχθηκε η Άιντραχτ με 3-0 κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης στην έδρα της δεύτερης, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Bundesliga.

Ο αγώνας ήταν κρίσιμος, καθώς και οι δυο ομάδες δίνουν μάχη για να πάρουν βαθμούς, έτσι ώστε να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Αν και οι δυο προέρχονταν από νίκες η Βέρντερ δεν κατάφερε να εξασφαλίσει βαθμούς στην άδεια έδρα της απόψε.

Η Άιντραχτ βρίσκεται σε καλύτερο δρόμο από τους γηπεδούχους, αφού ανέβηκε στην 11η θέση με 35 βαθμούς. Αντίθετα η Βέρντερ Βρέμης αν δεν… αλλάξει δε γλιτώνει τον υποβιβασμό, αφού με μόλις 25 βαθμούς βρίσκεται στην προτελευταία θέση του γερμανικού πρωταθλήματος.

Στο 61ο λεπτό ο Σίλβα, έπειτα από ασίστ του Κόστιτς, άνοιξε το γκολ της αναμέτρησης για ους φιλοξενούμενους.

Είκοσι λεπτά αργότερα ο Ίλσανκερ πήρε την θέση του Ρόντε και αμέσως μετά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 0-2. Ο ίδιος σκόραρε ξανά στο 90’ διαμορφώνοντας το τελικό 0-3.

Κίτρινες: Μπάρτελς, Χιντερέγκερ, Βέλκοβιτς

Βέρντερ Βρέμης: Παβλένκα, Βέλκοβιτς, Φογκτ (83’ Γουολτεμέιντ), Μοϊσάντερ, Γκεμπρέ Σελασιέ, Εγκεστάιν, Κλάασεν, Φριντλ (Αουγκουστίνσον), Μπάρτελς (62’ Ρασίκα), Ζέλκε (61’ Σάρτζεντ), Οσάκο (76’ Μπίτενκουρτ)

Άιντραχτ: Τραπ, Αμπραχαμ, Χασέμπε, Χιντερέγκερ, Τουρέ, Κορ, Ρόντε (81’ Ίλσανκερ), Κόστιτς, Γκατσίνοβιτς (88’ Ντε Γκούζμαν), Σίλβα (76’ Ντοστ), Καμαντά (77’ Σο)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ