Εύκολη νίκη για τη Γιουνάιτεντ


Νικήτρια αναδείχθηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Φούλαμ με 3-0 στο Κρέιβεν Κότατζ, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Premier League.

Με 51 βαθμούς η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπήκε προς το παρών στην πρώτη τετράδα του αγγλικού πρωταθλήματος, αφήνοντας πίσω της την Τσέλσι.

Μόλις στο 14ο λεπτό ο Πογκμπά, μετά από πάσα του Μαρσιάλ, με διαγώνιο σουτ από πλάγια θέση, άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Στο 23’ ο Μαρσιάλ, έπειτα από ωραίο στρώσιμο του Τζόουνς, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 2-0 για τους «κόκκινους διάβολους».
Ο Πογκμπά στο 65’ με εύστοχο πέναλτι έγραψε το τελικό 3-0 για τους φιλοξενούμενους.

Η Φούλαμ έχασε καλη ευκαιρία στο 77’ όταν το σουτ του Μπάμελ βρήκε στο δοκάρι. Δυο λεπτά αργότερα προσπάθησε πάλι να παρει τη μπάλα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Στο 90’ ο Μίτροβιτς και ο Ντε Χέα πήραν από μια κίτρινη κάρτα, καθώς τσακώθηκαν μεταξύ τους, αλλά λύθηκε γρήγορα η παρεξήγηση.

Με την ήττα της η Φούλαμ δεν κατάφερε να ξεφύγει από την «επικίνδυνη ζώνη», ενώ η Γιουνάιτεντ συνεχίζει τη μάχη της για την πρώτη τετράδα.

Κίτρινες: Μπράιαν, Τσέιμπερς, Μάτιτς, Μίτροβιτς, Ντε Χέα

Φούλαμ: Ρίκο, Οντόι, Λε Μαρσάν, Ριμ, Μπράιαν (81’ Σεσσεγνον), Τσέιμπερς, Σερί, Σιούρλε (53’ Κρίστι), Βιέτο, Μπάμπελ (77’ Κέρνεϊ), Μίτροβιτς

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Ντάλοτ, Σμόλινγκ, Τζόουνς, Σο, Ερέρα (85’ Μπαϊγί), Μάτιτς, Πογκμπά (75’ ΜακΤόμινεϊ), Μάλα, Λουκακού, Μαρσιάλ (70’ Σάντσες)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ