Εύκολη νίκη για τη Λυών

Νικήτρια με 6-0 αναδείχθηκε η Λυών κόντρα στην Ανζέ, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Ligue 1.

Οι γηπεδούχοι χωρίς καμια δυσκολία πήραν μια σπουδαία νίκη και ανέβηκαν προσωρινά στην κορυφή του γαλλικού πρωταθλήματος με 6 βαθμούς.

Μόλις στο 11ο λεπτό της αναμέτρησης ο Αουάρ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους. Στο 36’ ο Ντεμπελέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και πέτυχε το 2-0, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Ντεπάι, μετά από πάσα του Αουάρ έγραψε το 3-0. Ο ίδιος λίγα λεπτά αργότερα, στο 48’ σκόραρε ξανά πετυχαίνοντας το 4-0 για την ομάδα του.

Δε σταμάτησαν όμως εκεί οι γηπεδούχοι, αφού στο 65’ ο Ντεμπελέ νίκησε τον Μπουτέλ και έκανε το 5-0. Το… τελειωτικό χτύπημα στους φιλοξενούμενους έδωσε στο 72ο λεπτό ο Λουκας, ο οποίος διαμόρφωσε και το τελικό 6-0.

Κίτρινες: Τραορέ, Καπελε, Μπαοκεν

Λυών: Λόπες, Ντιμπουά (70’ Τετέ), Άντερσεν, Ντεναγιέρ, Κονέ, Μέντες (69’ Λουκας), Τουσάρ, Αουάρ, Τραορέ, Ντεμπελέ (66’ Τεριέ), Ντεπάι

Ανζέ: Μπουτέλ, Μανκο, Πάβλοβιτς, Τόμας, Αϊ Νουρι, Σανταμαρια, Καπελε, Παγιοτ (54’ Νινγκά), Μανγκανι, Περέιρα Λαγκ (69’ Μπαοκεν), Αλιουί (69’ Κανγκα)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ