Εύκολη νίκη για τον Παναθηναϊκό απέναντι στον Βόλο

Νικητής αναδείχθηκε ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Βόλο με 4-1, στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super league 1.

Τα τέρματα των νικητών πέτυχαν οι Ναγκί, Μακέντα (2 γκολ) και Χατζηγιοβάνης, ενώ το γκολ της τιμής για τους Βολιώτες σημείωσε ο Γέντρισεκ. Με 10 παίκτες τέλειωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι με την αποβολή του Γκουαροτσένα.

Στη βασική εντεκάδα των “πρασίνων” βρέθηκαν δύο νέα παιδιά από την ακαδημία, ο γκολκίπερ Βασίλης Ξενόπουλος και ο 19χρονος αριστερός μπακ Βασίλης Ζαγαρίτης, οι οποίοι έκαναν ντεμπούτο στο πρωτάθλημα.

Το Τριφύλλι έφτασε τους 44 βαθμούς και παραμένει στην 4η θέση του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ ο Βόλος βρίσκεται στην 12η θέση με μόλις 27 βαθμούς.

Πρώτου ξεκινήσει το παιχνίδι τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Ανδρέα Παπαεμμανουήλ.

Ο αγώνας

Με το… καλησπέρα, μόλις στο 3ο λεπτό ο Μπουζούκης έβγαλε ωραία πάσα στον Νατζ και αυτός άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης για τους πράσινους.

Στο 14’ ο Μουνίθ σούταρε από μακριά, αλλά ήταν άστοχο. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σένκεφελντ έδωσε τη μπάλα στον Νατζ, αυτός σούταρε, αλλά μπλόκαρε ο Γκαραβέλης. Ο Κουρμπέλης έκανε και αυτός την προσπάθεια του στο 34’ αλλά η μπάλα βγήκε άουτ.

Ο Σένκεφελντ στο 45’ πήρε την κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Μπουζούκη, η μπάλα βρήκε το δοκάρι και στη συνέχεια ο Μακέντα με κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 2-0 για το Τριφύλλι.

Στο 51’ ο Σένκεφελντ σκόραρε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε, αφού ο Κουρμπέλης ήταν εκτεθειμένος στην αρχή της φάσης. Δυο λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι μείωσαν με τον Γέντρισεκ.

Ο Χατζηγιοβάνης στο 76’ σκόραρε και έγραψε το 3-1 για τον Παναθηναϊκό. Ο Βόλος σκόραρε στη συνέχεια, αλλά ακυρώθηκε.

Κίτρινες: Μπουζούκης, Ζαγαρίτης, Μουνίθ

Παναθηναϊκός: Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Σένκεφελντ, Πούγγουρας (45’ Νούνες), Ζαγαρίτης, Κουρμπέλης (77’ Περέα), Ανουάρ, Νατζ (77’ Μπεκ), Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης

Βόλος: Γκαραβέλης, Φεράρι, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Κανταμούρο, Λυρατζης (45’ Μπαλογιάννης), Μαξ, Ζοάο, Φερνάντο, Μουνίθ, Γκουαροτσένα, Γέντρισεκ (75’ Κάσες)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ