Εύκολη νίκη για Τσιτσιπά απέναντι στον Ζβέρεφ

O Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε την νίκη απέναντι στον Αλεξάντερ Ζβέρεφ με 2-0 σετ, χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία. Αυτή ήταν η 5η διαδοχική νίκη του επί του Ζβέρεφ και έβαλε ξανά την Ελλάδα στη διεκδίκηση της νίκης, απέναντι στη Γερμανία.

Ο Τσιτσιπάς ήταν κυρίαρχος σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Επιβλήθηκε με 6-1, 6-4 στα γκέιμ και χάρισε την πρώτη νίκη στην Ελλάδα στο ATP Cup.

Έτσι, έβαλε και πάλι την Ελλάδα στη διεκδίκηση της νίκης, καθώς ισοφάρισε τη Γερμανία σε 1-1. Νωρίτερα, ο Μιχάλης Περβολαράκης είχε ηττηθεί από τον Γιαν-Λέναρντ Στρουφ με 6-4, 6-1.

O Έλληνας τενίστας πραγματοποίησε φανταστικό αγώνα, μέτρησε 24 winners και 14 αβίαστα λάθη, σε μια άνετη νίκη.

Η νικήτρια χώρα θα κριθεί στο διπλό, όπου Τσιτσιπάς και Περβολαράκης θα αντιμετωπίσουν τους Κέβιν Κράβιετς και Αντρέας Μις, εκτός αν ο Μπόρις Μπέκερ αποφασίσει να προβεί σε κάποια αλλαγή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ