Εύκολο απόγευμα είχε η ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ

Η ΑΕΚ πήρε την «εκδίκηση» της και επιβλήθηκε του Παναιτωλικού με 4-0 στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικης της Σούπερ Λιγκ.

Η Ένωση είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης ενώ ο Παναιτωλικός προσπαθούσε να ισορροπήσει ο ματς χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα.

Ο Μάριος Οικονόμου πετυχε το πρώτο γκολ για τους «κιτρινόμαυρους», ενώ στο δεύτερο ημίχρονο ένα λάθος διώξιμο του Μαλή κόστισε στους Αγρινίωτες ακόμα ένα γκολ εις βάρος τους. Τα άλλα δύο τέρματα πέτυχαν Μπογέ και Γαλανόπουλος.

Ο αγώνας:

Στα πρώτα 10 λεπτά της αναμέτρησης η ΑΕΚ είχε την κατοχή της μπάλας χωρίς όμως να μπορέσει να την αξιοποιήσει, αφού το αμυντικό παιχνίδι του Παναιτωλικού δεν την άφηνε να απειλήσει την εστία του Κυριακίδη. Με μοναδική καλή ευκαιρία ένα σουτ από την περιοχή του Τάσου Μπακασέτα, το οποίο όμως προσέκρουσε στα σώματα των αμυντικών του Παναιτωλικού.

Η Ένωση προσπαθούσε να επιβάλει τον ρυθμό της και στο 16΄ο Λιβάια μετά την κάθετη του Μπογέ δεν κατάφερε να προλάβει την μπάλα, χωρίς αποτέλεσμα.

Με την συμπλήρωση 20 λεπτών ο Παναιτωλικός προσπαθούσε να εξισορροπήσει το παιχνίδι του χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα καθώς η ομάδα του Αγρινίου δεν μπορούσε να σιγουρέψει τις μπαλιές της, κάτι που την κρατούσε μακρία από την εστία του Μπάρκα.

Στο 27΄ η ΑΕΚ απειλείσαι την εστία του Κυριακίδη, όμως ο Έλληνας κίπερ μπλόκαρε. Δέκα λεπτά αργότερα συγκεκριμένα στο 39΄ο Μάριος Οικονόμου άνοιξε το σκορ για την Ένωση μετά την σέντρα του Μπακασέτα στο δεύτερο δοκάρι ο Έλληνας αμυντικός με κοντινή κεφαλιά σημείωσε το πρώτο γκολ για τους «κιτρινόμαυρους».

Το σφύριγμα του πρώτου μέρους βρήκε την ΑΕΚ να προηγείται με 1-0 και τους Αγρινιώτες να προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους.

Με το δεξί ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ καθώς διεύρυνε το δίκτη του σκορ στο 50΄ με το αυτογκόλ του Αλέξανδρου Μαλή. Μετά το γύρισμα του Κλωναρίδη ο αμυντικός του Παναιτωλικό δεν μπόρεσε να διώξει και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κυριακίδη.

Στο 80΄ο Λούκας Μπογέ βρήκε δίχτυα με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ, όμως ο διαιτητής  ακύρωσε το γκολ για οφσάιντ. Δυο λεπτά αργότερα στο 82΄ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το 3-0 μετά από κάθετη πάσα του Μάνταλου, έστρωσε την μπάλα και με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στην εστία του Κυριακίδη.

Η ψυχολογία ήταν με το μέρος της ΑΕΚ και στο 83΄ο Κώστας Γαλανόπουλος πέτυχε το τέταρτο γκολ για τους γηπεδούχους και διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Ο Αλμπάνης μετά απ ωραία ατομική ενέργεια έστρωσε στον Γαλανόπουλο που σούταρε με το δεξί από πλάγια θέση, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Σκόρερ: 39΄Οικονόμου, 50΄Μαλής (αυτ), 82΄Μπογέ , 83΄Γαλανόπουλος

Κίτρινες: 37΄Μάζουρεκ

ΑΕΚ(Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Σβάρνας, Οικονόμου, Μπακάκης, Κλωναρίδης(
76΄Γκάλο), Χουλτ, Κρστίτσιτς, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας( 51΄ Μάνταλος), Μπογέ, Λιβάγια(67΄Αλμπάνης)

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μάλης, Μάρκος Πάουλο( 53΄Τσιγγάρας), Μιχάι, Μάσουρεκ, Πέδρο Αμαράλ, Μπαΐροβιτς, Μαρινάκης(76΄Λίαδας), Λουσέρο, Μανά(64΄Γκουγκα), Ντίαζ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ