Εύκολο βράδυ για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Για την 11η αγωνιστική της La Liga, η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε εύκολα εντός έδρας της Λεγκανές με 5-0, ενώ η Μπιλμπάο επέστρεψε στις νίκες επικρατώντας της Εσπανιόλ με 3-0. Η Μπέτις καρδιοχτύπησε, αλλά πήρε στις καθυστερήσεις την νίκη απέναντι στην Θέλτα με 2-1.

Ρεάλ Μαδρίτης-Λεγκανές 5-0

Στο Μπερναμπέου, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχτηκε την Λεγκανές και είχε εύκολο έργο, αφού επικράτησε με 5-0.

Σε διάστημα 10 λεπτών, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα δύο γκολ. Στο 7ο λεπτό, ο Μπενζεμά πάσαρε στον Ροντρίγκο, ο οποίος βρέθηκε σε άδειο τέρμα και σκόραρε για το 1-0. Ένα λεπτό αργότερα (8’), ο Μπενζεμά έστειλε την μπάλα στον Κρόος, ο οποίος έκανε ένα έξοχο σουτ, σημειώνοντας το 2-0.

Πριν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο του αγώνα, η «Βασίλισσα» κέρδισε πέναλτι. Στο 24’, ο Σοριάνο έκανε ένα αδέξιο φάουλ στην περιοχή και ο διαιτητής έδωσε το πέναλτι. Ο Ράμος ανέλαβε την εκτέλεσή του, στέλνοντας την μπάλα με ψυραιμία την μπάλα στο τέρμα, ευστοχώντας για το 3-0. Οι γηπεδούχοι είχαν κι άλλη ευκαιρία να ανεβάσουν τον πήχη του σκορ, αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε το σουτ.

Στο δεύτερο μέρος, η μόνη σημαντική στιγμή ήρθε για του γηπεδούχους στο 67’, όταν ο Μπενζεμά έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του τέρματος. Δύο λεπτά αργότερα (69’), οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι με τον Μπενζεμά να αναλαμβάνει την εκτέλεσή του, κάνοντας το 4-0.

Ενώ η Λεγκανές ήταν ανύμπορη να αντιδράσει, η Ρεάλ Μαδρίτης δεν είχε πει την τελευταία της λέξη αφού στις καθυστερήσεις  σημείωσε ένα ακόμα γκολ. Στο 90+1’, ο Κάρβαχαλ έκανε την σέντρα στην περιοχή και ο Γιόβιτς σηκώθηκε ψηλά και με κεφαλιά νίκησε τον τερματοφύλακα για το τελικό 5-0.

Αθλέτικ Μπιλμπάο- Εσπανιόλ 3-0

Στο Σαν Μαμές, Αθλέτικ Μπιλμπάο και Εσπανιόλ διασταύρωσαν τα ξίφη τους με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 3-0.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν από πολύ νωρίς στην αναμέτρηση – μόλις στο 4ο λεπτό – να πάρουν κεφάλι στο σκορ, όταν Μουνιέν πήρε το ριμπάουντ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 17’, η Μπιλμπάο κέρδισε κόρνερ και μετά την εκτέλεσή του, η μπάλα έφτασε στον Μουνιέν, ο οποίος δεν δίστασε να εξαπολύσει το σουτ, σημειώνοντας το 2-0. Η Εσπανιόλ έχασε σημαντικές ευκαιρίες να μειώσει το σκορ ακόμα και να ισοφαρίσει το ματς, αλλά δεν τα κατάφερε και το 2-0 ήταν σκορ ημιχρόνου.

Οι αλλαγές και οι στατικές φάσεις δεν βοήθησαν τις δύο πλευρές να απειλήσουν το αντίπαλο τέρμα. Στο 79’, ο Βίκτορ ήταν άτυχος, καθώς πέτυχε γκολ αλλά στην εστία της ομάδας του, σημειώνοντας το 3-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

Μπέτις-Θέλτα 2-1

Μπέτις και Θέλτα ήρθαν αντιμέτωπες στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν και οι γηπεδούχοι ήταν οι νικητές με σκορ 2-1.

Η Μπέτις κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 8ο λεπτό, όταν ο Έμερσον πήρε την μπάλα από ένα ριμπάουντ και από την άκρη της περιοχής εξαπέλυσε ένα χαμηλό σουτ για το 1-0. Οι γηπεδούχοι συνέχισαν τις επισκέψεις στην αντίπαλη εστία, απειλώντας την, χωρίς επιτυχία. Η Θέλτα δεν αντέδρασε και το 1-0 ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η Θέλτα ανέβασε ρυθμούς και απείλησε στο 52’ με τον Σουάρες, αλλά ο τερματοφύλακας ήταν προετοιμασμένος και δεν επέτρεψε να αλλάξει το σκορ. Στο 69’, οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και την εκτέλεση ανέλαβε ο Άσπας, ο οποίος έκανε ένα ασταμάτητο πέναλτι, ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν και για τις δύο πλευρές, αλλά αποτέλεσμα. Η Μπέτις κατάφερε στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης (90+1’) να σκοράρει για δεύτερη φορά με τον Φεκίρ, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ και από την άκρη της περιοχής εξαπέλυσε ένα σουτ, κάνοντας το τελικό 2-1.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ