Εύσημα του Μουρίνιο στον Λο Σέλσο

Ο Τζιοβάνι Λο Σέλσο ήταν από τους λίγους διακριθέντες στην ισοπαλία με την Σάουθαμπτον και ο Ζοσέ Μουρίνιο «έπλεξε» το εγκώμιο του.

Ο Κρίστιαν Έρικσεν έχει συμφωνήσει με την Ίντερ και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μετακομίσει στο Μιλάνο και ο Πορτογάλος τεχνικός βλέπει στο πρόσωπο του Αργεντίνου επιτελικού μέσου τον αντικαταστάτη του.

Αυτός ήταν ο παίκτης που δημιούργησε το μοναδικό γκολ της Τότεναμ, το οποίο πέτυχε ο Χέουνγκ Μιν Σον, με μια περίτεχνη ενέργεια.

Ο Λο Σέλσο αγωνίζεται ως δανεικός από την Ρεάλ Μπέτις και μπορεί είτε να αποκτηθεί αυτό το μήνα με 27,2 εκατομμύρια λίρες, είτε το καλοκαίρι με 34 εκατομμύρια λίρες.

«Νομίζω ότι ο μικρός κερδίζει την μεταγραφή του. Κάνει εύκολη την απόφαση της ομάδας να τον αποκτήσουν», είπε ο Μουρίνιο.

«Η βελτίωση του από την στιγμή που ήρθα είναι απίστευτη. Δεν έπαιξε σχεδόν καθόλου αλλά καταλάβαινε τι θέλαμε. Μαθαίνει εύκολα, είναι καλό παιδί και με την απόδοση του κάνει εύκολη την απόφαση της ομάδας».

«Είναι λογικό, την κέρδισε με την αξία του».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ