Ζήσης: «Υπάρχει περίπτωση να κλείσω την καριέρα μου στην ΑΕΚ»

Ο Νίκος Ζήσης δήλωσε πως υπάρχει περίπτωση να κλείσει την καριέρα του στην ΑΕΚ, μετά το τέλος του ματς της «Βασίλισσας» με τη Μπάμπεργκ.

Μετά από το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ και την πρόκριση της Μπάμπεργκ στο Final 4, ο Νίκος Ζήσης μίλησε στη NOVA όπου αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο να κλείσει την καριέρα του στην «Ένωση»:

«Για να είμαι ειλικρινής, ναι υπάρχει αυτή η πιθανότητα! Ποτέ δεν ξέρεις, εμένα τελειώνει το συμβόλαιό μου φέτος. Γενικά η ομάδα και η διοίκηση είναι σε μια κατάσταση πολύ αβέβαιη και όχι τόσο ξεκάθαρη. Απολαμβάνω αυτό που έχουμε τώρα, αυτό το οικογενειακό κλίμα, κατακτήσαμε το Κύπελλο στη Γερμανία, φτάσαμε και στο Final 4… Όλα αυτά που έχουμε πετύχει το τελευταίο τρίμηνο είναι πραγματικά σπουδαία. Το καλοκαίρι θα δούμε, τι επιλογές θα έχω. Θα ήθελα να παίξω άλλον έναν χρόνο σίγουρα. Ξεκίνησα το 2000, γιατί όχι να πάει ως το 2020… Θέλει συνεχή προσπάθεια ώστε να μένεις σε καλό επίπεδο και να βοηθήσεις την ομάδα σου»

Νωρίτερα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Ξέραμε ότι θα ήταν πολύ δύσκολο για εμάς να περάσουμε. Η σειρά θα μπορούσε να πάει σε οποιαδήποτε ομάδα. Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου και ειδικά τον Φεντερίκο Περέγκο, που είναι ένας νεαρός προπονητής αλλά έχει αλλάξει όλη την ομάδα. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ, της εύχομαι καλή συνέχεια στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δεν ήταν καθόλου εύκολο για μένα να παίζω τόσο κρίσιμα ματς κόντρα στην ΑΕΚ, είναι η ομάδα όπου ανδρώθηκα και στην οποία έχω περάσει πολλές όμορφες στιγμές. Το να παίξω σε ένα γήπεδο γεμάτο από φιλάθλους της ΑΕΚ ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Τα σουτ που έβαλε ο Τέιλορ άλλαξαν όλο το ματς και την ψυχολογία του παιχνιδιού».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ