Ζβέζνταν Μίτροβιτς: “Ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα το 2/2 απέναντι σε Ελληνικές ομάδες”

Η Βιλερμπάν έχει κάνει ένα ιδανικό ξεκίνημα στην ευρωλίγκα καθώς έχει 2/2 και μάλιστα απέναντι στις 2 Ελληνικές ομάδες, αφού μετά τον Ολυμπιακό “έριξε στο καναβάτσο” και τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ με τον προπονητή της ομάδας  Ζβέζνταν Μίτροβιτς να μην μπορεί να κρύψει τη χαρά του για αυτή την εξέλιξη.

«Η ομάδα μου απόψε έδειξε τρομερό χαρακτήρα κι έπαιξε εξαιρετικά! Ακόμα κι όταν ήμασταν πίσω στο σκορ, παλέψαμε ως το τελευταίο δευτερόλεπτο! Στο τέλος παίξαμε καλή άμυνα και αξίζαμε τη νίκη. Ούτε στα πιο τρελά όνειρά μας δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα κερδίζαμε τα πρώτα ματς της Ευρωλίγκας κόντρα σε δυο θρυλικές ελληνικές ομάδες! Σίγουρα δεν κάναμε το ματς της ζωής μας όμως κερδίσαμε κι αυτό έχει σημασία» εξήγησε στη συνέντευξη Τύπου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ