Ζητούμενο η νίκη στη Νέα Σμύρνη

Πανιώνιος και Ξάνθη διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε στις 19:30 στη Νέα Σμύρνη, με στόχο τη νίκη η οποία θα επουλώσει τις πληγές των άσχημων τελευταίων αποτελεσμάτων.

Ο προπονητής των γηπεδούχων, Άκης Μάντζιος, άφησε εκτός τον Μανοΐλοβιτς, παίρνοντας ως δεύτερο τερματοφύλακα των νεαρό Νίκα, ενώ αντίθετα επέστρεψαν οι Σίντι Αλί, Τσιλούλης, Μανιάτης και Μασούρας.

Η αποστολή που επέλεξε απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Μαλέρμπ, Νίκας, Παπαγεωργίου, Ρέντζας, Μπανανά, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Οικονομίδης, Μανθάτης, Μακρύλλος, Τσιλούλης, Σιντί Αλί, Καμαρά, Ντουρμισάι, Μασούρας, Μαξίμοβιτς, Μανιάτης, Αρσε, Μπουμάλ.

Στην αντίπερα όχθη, ο προπονητής των φιλοξενουμένων, Μίλαν Ράσταβατς, δεν υπολογίζει σε έξι ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα, εκτός είναι οι τιμωρημένοι Καμαρά, Τζουρίτσκοβιτς, αλλά και οι μακροχρόνια τραυματίες Φασίδης, Ντε Λούκας και Κάστρο. Τέλος, ο Σαλιμό Σιλά θα απουσιάσει και πάλι καθώς δεν μπόρεσε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπισε.

Αντίθετα, στην αποστολή επιστρέφει ο Μελιόπουλος. Η αποστολή των φιλοξενουμένων αποτελείται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Ντίρεσταμ, Λισγάρας, Αλμέιδα, Κασάδο, Θυμιάνης, Κοβάσεβιτς, Καντά, Μελιόπουλος, Σαρπόνγκ, Μπρίτο, Μπαριέντος, Γέντρισεκ, Ντε Αμορίμ, Μελισσόπουλος και Φάκκης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ