Ζιντάν: «Είμαι χαρούμενος για τον Μπενζεμά, είναι ισάξιος του Κριστιάνο»

Σπουδαία η χθεσινή βραδιά για τον Καρίμ Μπενζεμά. Ο Γάλλος στράικερ “έγραψε” δύο ρεκόρ σκοραρίσματος, με τα τέρματα που πέτυχε κόντρα στην Γαλατασαράι.

Ο 32χρονος έγινε ο πρώτος, μετά τον Λιονέλ Μέσι που σκοράρει για 15η συνεχόμενη χρονιά, στην διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Γάλλος επιθετικός έκανε κι ένα συλλογικό ρεκόρ, αφού έφθασε τα 50 γκολ με τη Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και πέρασε στην τρίτη θέση των σκόρερ στην ιστορία της. Ξεπέρασε έτσι τον Αλφρέντο Ντι Στέφανο και έχει μπροστά του μόνο τον Ραούλ (66 γκολ) και τον Κριστιάνο Ρονάλντο (105 γκολ).

Ο Γάλλος είναι τέταρτος σκόρερ συνολικά στην ιστορία του θεσμού, έχοντας πλέον 62 γκολ με Λιόν και Ρεάλ. Βρίσκεται μπροστά από τον Λεβαντόφσκι (59) και πίσω απ΄ τους Ραούλ (71), Μέσι (113) και Κριστιάνο Ρονάλντο (127).

Ο προπονητής της «Βασίλισσας» επαίνεσε τον Γάλλο και μάλιστα τον παρομοίασε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Είμαι χαρούμενος για τον Καρίμ. Είναι τεράστιο να είσαι στο ίδιο σημείο με έναν μύθο της Ρεάλ όπως είναι ο Ντι Στέφανο. Είναι ισάξιος του Κριστιάνο στην ιστορία της ομάδας».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ