Ζιντάν: «Μακάρι να έφευγε και αύριο ο Γκάρεθ Μπέιλ»

Ο Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος άφησε τον Γκάρεθ Μπέιλ  εκτός από το πρώτο φιλικό  της Ρεάλ Μαδρίτης (ήττα 3-1 από τη Μπάγερν), δεν δίνει καμία πιθανότητα στον Ουαλό να συνεχίσει την καριέρα του στους ”μερένχες”, καθώς μίλησε με  σκληρά λόγια για τον 30χρονο επιθετικό σε συνέντευξη Τύπου, όπου δήλωσε:

«Ο Μπέιλ έχει μείνει έξω από την ομάδα, επειδή η Ρεάλ θέλει να τον απομακρύνει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γάλλος τεχνικός και συνέχισε:

«Δεν ξέρω πότε θα φύγει, αλλά εάν γινόταν και αύριο, ακόμη καλύτερα».

Με αυτές τις δηλώσεις ο Ζιντάν ξεκαθαρίζει πως ο Μπέιλ θεωρείται ξένο σώμα στη Ρεάλ και ότι δεν πρόκειται να πάρει ευκαρίες τη νέα σεζόν , δείχνοντάς του έτσι το δρόμο της εξόδου.

«Δεν είναι τίποτα προσωπικό, δεν έχω κάτι με τον Μπέιλ. Ωστόσο, όταν παίρνεις αποφάσεις, έρχεται η ώρα να κάνεις αλλαγές και αυτές είναι καλύτερες για όλους. Η απομάκρυνσή του είναι θέμα του προπονητή και επίσης του ποδοσφαιριστή, ο οποίος γνωρίζει την κατάσταση», δήλωσε ακόμα ο 47χρονος προπονητής.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ