Ζιντσένκο: “Άργησε να αντιδράσει η Αγγλία, η Σίτι μας φροντίζει κάθε μέρα”

Κριτική στην κυβέρνηση του Μπόρις Τζόνσον στο Ην. Βασίλειο για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού, άσκησε ο Ολεξάντρ Ζιντσένκο, εξηγώντας πως η Μάντσεστερ Σίτι βοηθά τους παίκτες της αυτή την περίοδο.

Εδώ και μιάμιση εβδομάδα, η Μάντσεστερ Σίτι έχει σταματήσει όλες τις δραστηριότητες της ωστόσο ο Ουκρανός ανέφερε πως η ομάδα συνεχίζει να φροντίζει παίκτες και επιτελείο: “Η Μάντσεστερ Σίτι φροντίζει όλους τους παίκτες και το προσωπικό της. Όταν ξυπνάω, υπάρχει ένα μήνυμα από το γιατρό: πώς αισθάνομαι, πώς είναι η οικογένειά μου και οι φίλοι μου. Μου φέρνουν φαγητό έξι μέρες την εβδομάδα και εξοπλισμό για να παραμείνω σε φόρμα.”

Για την αντίδραση της Βρετανίας στον κορωνοϊό: «Αντιδρούν λίγο πιο αργά. Η καραντίνα έπρεπε να γίνει νωρίτερα. Έχω μία φίλη εδώ που έχει συμπτώματα κορωνοϊού, αλλά της λένε να πάει στη δουλειά. Δόξα τον Θεό, όλα είναι καλά με τους συγγενείς μου. Θέλω να πω σε όλους: ακολουθήστε τους κανόνες και μείνετε σπίτι.»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ