Ζωντανή για τη 15η θέση η Ελλάδα

Ζωντανή στη διεκδίκηση της 15ης θέσης στην κατάταξη της UEFA παραμένει η Ελλάδα μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα.

Αυτή τη στιγμή παραμένει 17η, ωστόσο πλέον έχει αφήσει οριστικά πίσω της Σερβία και Κροατία, που έμειναν χωρίς εκπρόσωπο στην Ευρώπη, ενώ κυνηγά την 16η Κύπρο και την 15η Σκωτία.

Στόχος της χώρας μας είναι να τερματίσει αρχικά στη 15η θέση, προκειμένου από τη σεζόν 2021-22 να διατηρήσει πέντε ευρωπαϊκά εισιτήρια (δύο στα προκριματικά του Champions League, ένα στα προκριματικά του Europa League 1 και δύο στα προκριματικά του Europa League 2 που θα εισαχθεί εκείνη τη σεζόν).

Αντίθετα, αν η Ελλάδα υποχωρήσει στην 16η θέση, χάνει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο (θα εκπροσωπηθεί από μία ομάδα στα προκριματικά του Champions League, καμία σε αυτά του Europa League 1 και τρεις σε αυτά του Europa League 2).

Η κατάταξη:

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ