Ηλίας Ζούρος: “Αντιδράσαμε και μέσα από την άμυνα πετύχαμε τη νίκη.”

Το Περιστέρι κατάφερε να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη στην 1η αγωνιστική του Basketball Champions League και ο προπονητής της ομάδας, Ηλίας Ζούρος, σε δηλώσεις του μετά το ματς εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τους παίκτες του. 

Ο Ηλίας Ζούρος έδωσε τα συγχαρητήρια του στους παίκτες του έπειτα από τη νίκη της ομάδας του κόντρα στην Γκαζιαντέπ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πρώτα απ’ όλα θέλω να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την μεγάλη ανατροπή που έκαναν στο παιχνίδι έπειτα από το ξεκίνημα του ματς και φτάσαμε στη νίκη», ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή των κυανοκίτρινων που συνέχισε:

«Η διακοπή της μισής ώρας μετά το τζάμπολ μας επηρέασε και αυτό το εκμεταλλεύτηκε η Γκαζίαντεπ. Όμως, στην συνέχεια αντιδράσαμε και μέσα από την άμυνα πετύχαμε τη νίκη. Αξίζουν συγχαρητήρια και στους συνεργάτες μου για τον τρόπο που προετοίμασαν το παιχνίδι απέναντι στην Τουρκική ομάδα. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία τους ανθρώπους της Γκαζίαντεπ και τους εύχομαι καλή συνέχεια στην διοργάνωση. Ο κόουτς Μάρκοβιτς κάνει καλή δουλειά».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ