Ηττήθηκε αλλά άρεσε ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε με 2-1 από τη Γαλατασαράι, στο γιλικό προετοιμασίας επί τουρκικού εδάφους, με τους “πράσινους” ωστόσο να κάνουν μία πολύ καλή εμφάνιση.

Σκόρερ για την ομάδα της Κωνσταντινούπολης ο Μπουγιούκ  στο 14ο λεπτό και ο Ντονκ στο 61ο, ενώ για το “τριφύλλι” σκόραρε ο νεοαποκτηθείς Κονάν στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να μπει ζωηρά στο ματς με έναν σχηματισμό 4-3-3 και τους Κολοβό και Χατζηγιοβάνη στα άκρα, τον Ζαχίντ και τον Χατζηθεοδωρίδη στα χαφ τον Δώνη ως κόφτη. Μετά το πρώτο επτάλεπτο στο ματς ωστόσο, οι Τούρκοι πήραν για τα καλά τα ηνία του ματς και μετά από τρία διαδοχικά κόρνερ έφτασαν στο γκολ. Αφού πρώτα ο Διούδης κατάφερε να εξουδετερώσει την κεφαλιά του Αντέμ Μπουγιούκ, ήρθε το γκολ στο 11ο λεπτό, αφού ο Λουινταμά πήρε την πρώτη κεφαλιά, η μπάλα κόντραρε και σε σώμα παίκτη των «πρασίνων» και ο Μπουγιούκ με ένα ξερό σουτ κεραυνοβόλησε τον Διούδη για το 1-0.

Στο 40ο λεπτό της αναμέτρησης οι πράσινοι απείλησαν με τον Κολοβό να σουτάρει εντός περιοχής, αλλά χωρίς δύναμη και έτσι απομάκρυνε η άμυνα των γηπεδούχων.

Ο Παναθηναϊκός, με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους προσπάθησε να βγει μπροστά με τον Κολοβό να κλέβει στο κέντρο και να βγάζει κάθετα στον Μακέντα, που σούταρε αλλά ο Κοτσούκ, απέκρουσε σε κόρνερ. Δύο λεπτά μετά ο Κολοβός έκανε τους ελιγμούς και σούταρε προς την εστία, αλλά η μπάλα έφυγε πάνω τα δοκάρια. Οι «πράσινοι» προσπάθησαν να εντείνουν τις προσπάθειες τους, αλλά στο 61ο λεπτό, σε μια φάση που οι «πράσινοι» δεν είχαν καλή επιστροφή, ο Μαριάνο έβγαλε την σέντρα από δεξιά και ο Ντονκ από κοντά με κεφαλιά ψαράκι έκανε το 2-0.

Τελικά το γκολ που έψαχναν οι «πράσινοι» ήρθε στο 90+2’ όταν ο Βέργος ξέφυγε ωραία από τον δεξιό διάδρομο, έβγαλε την σέντρα και ο Κονάν με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Κίτρινες: Ινσούα, Ναγκατόμο, Γιόχανσον, Πούγγουρας, Νούνες, Αλεξανδρόπουλος

Γαλατασαράι (4-2-3-1): Οκάν Κοτσούκ, Σερί (63’ Εμρέ Μορ), Μπογιούκ (46’ Γιαρτμινκί) , Μπελχαντά (46’ Σελτσούκ Ινάν), Ντονκ (81’ Μπαμπατσάν), Ντουρμάζ (52’ Γιουνούς Αγκούν), Μαριάνο (63′ Γιουνές) Μπάμπελ (74′ Μήτρογλου), Λουινταμά, Μαρκάο, Ναγκατόμο (70’ Μπαϊράμ)

ΠΑΟ (4-3-3): Διούδης(46 Κότσαρης) Γιόχανσον (72’ Αποστολάκης), Κολοβέτσιος (59’ Νούνες), Πούγγουρας (75’ Μαυρομμάτης), Ινσούα (81’ Ζαγαρίτης) Δώνης (81’ Θεοχάρης), Χατζηθεοδωρίδης (76’ Αλεξανδρόπουλος), Ζαχίντ (72’ Εμμανουλίδης), Κολοβός (81’ Κονάν), Χατζηγιοβάνης (63’ Καμπετσής), Μακέντα (72’ Βέργος)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ