Ηττήθηκε από την Αυστρία η Εθνική Νεανίδων

Δεν τα κατάφερε η Εθνική Νεανίδων στη συνέχειά της στην Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ19, καθώς γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Αυστρία και ουσιαστικά αποχαιρέτησε την πρόκριση.

Οι κοπέλες του Αντώνη Πριόνα το πάλεψαν κάνοντας φάσεις, ωστόσο η Αυστρία ήταν πιο τυχερή και νίκησε.

Σκόρερ για τις Αυστριακές η Γκρομπγκαστέιγκερ στο 44’ και η Μακ στο 77’.

Με αυτή την ήττα η Εθνική αποχαιρετά την πρόκριση καθώς περνά μόνο η πρώτη ομάδα, η οποία είναι αυτή τη στιγμή η Γερμανία, η οποία στο άλλο ματς του ομίλου νίκησε 5-0 την Τσεχία.

Πλέον απομένει το τρίτο παιχνίδι, αυτό κόντρα στην Τσεχία την προσεχή Τρίτη στις 13:00, εκεί όπου η Εθνική ψάχνει τη νίκη για να ολοκληρώσει νικηφόρα το τουρνουά αυτό.

Αυστρία (Μίχαελ Στάινερ): Γκάρτνερ, Μπερόιτερ, Κόφλερ, Ντέγκεν, Βέιλχαρτερ, Μίτερμαϊρ (73’ Μπρούντχαλερ), Φρίσερ (90’+2 Μιλοβάνοβιτς), Βένγκερ, Μακ, Πλάτνερ, Γκρομπγκαστέιγκερ (73’ Τρίεντλ).

Ελλάδα (Αντώνης Πριόνας): Νάση, Πατερνά, Καραπέτσα, Κατιρτσίδου, Βλασοπούλου (80΄Μπαντή), Πίτσιου, Στράντζαλη, Πρόξενου (63’ Μικρούλη), Μπριασούλη, Γεωργαντζή (80’ Σακελλάρη), Πούλιου (80’ Δρακωνάκη).

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ