Ηττήθηκε ο ΑΠΟΕΛ, πάρτι για Γουλβς, όσκαρ ανατροπής για τη Ρέιντζερς

“Βαριά” ήττα για τον ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο με 3-0 από την Βασιλεία, απίθανο παιχνίδι στη Σκωτία, τεράστια ανατροπή για τη Ρέιντζερς που κέρδισε με 3-2 (από 0-2) τη Μπράγκα.

Μεγάλη νίκη με 2-1 πέτυχε και η Μπάγερ Λεβερκούζεν απέναντι στην Πόρτο. Περίπατος για την Γουλβς που νίκησε εύκολα με 4-0 την Εσπανιόλ, χατ τρικ από τον Ζότα για τους Λύκους, στα παιχνίδια των 22.00 στην φάση των “32” του Γιουρόπα Λιγκ.

**Εδώ αναλυτικά τα παιχνίδια που πραγματοποιήθηκαν νωρίτερα των 19.55

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Άλκμααρ – Λίντσερ 1-1 (86′ πεν. Κοπμέινερς / 25′ Ραγκούζ)

ΑΠΟΕΛ – Βασιλεία 0-3 (16′ Πετρέτα, 54′ Στόκερ, 66′ Άρθουρ)

Βόλφσμπουργκ – Μάλμε 2-1 (49′ Μπρέκαλο, 62′ Μεχμέντι / 47′ πεν. Θέλιν)

Γουλβς – Εσπανιόλ 4-0 (15′, 67′, 81′ Ζότα, 53′ Νέβες)

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Πόρτο 2-1 (29′ Λούκας Αλάριο, 55′ πεν. Χάβερτζ / 73′ Λουίς Ντίαζ)

Ολυμπιακός – Άρσεναλ 0-1 (81′ Λακαζέτ)

Ρέιντζερς – Μπράγκα 3-2 (67′, 82′ Χάγκι, 75′ Αριμπό / 11′ Φρανσέρτζιο, 59′ Ρουίζ)

Ρόμα – Γάνδη 1-0 (13′ Πέρες)

Με την πλάτη στον τοίχο ο ΑΠΟΕΛ, ισόπαλες Άλκμααρ και Λίντσερ

Στην Κύπρο η Βασιλεία κατάφερε και άνοιξε το σκορ στο 16o λεπτό, με τον Πετρέτα να βγαίνει ωραία στην πλάτη της άμυνας των Κυπρίων και με πλασέ έκανε το 0-1. Καλύτερη η ομάδα από την Ελβετία στο πρώτο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν γρήγορα και το 0-2, στο 54ο λεπτό, με σκόρερ τον Στόκερ, ενώ 66′ οι φιλοξενούμενοι “κλείδωσαν” την νίκη με το τέρμα του Άρθουρ (0-3).

Εκπληκτική η αυστριακή Λίντσερ, η οποία πήρε προβάδισμα μέσα στην Ολλανδία, κόντρα στην Άλκμααρ, στο 26′ με τον Ραγκούζ. Ωστόσο η παίκτες της Άλκμααρ βρήκαν την απάντηση τους και ισοφάρισαν στον 86′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κοπμέινερς.

Καθάρισε ο Ζότα για την Γουλβς, επέστρεψε από το 0-2 η Ρέιντζερς

Η Γουλβς ήταν ανώτερη απέναντι στην Εσπανιόλ και με τον Ζότα στο 15′ πήρε προβάδισμα (1-0). Οι “Λύκοι” πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, στο 52′ με τον Νέβες (2-0), ο οποίος βρήκε ελεύθερο χώρο έξω από την περιοχή, κατέβασε με το στήθος και με ένα μονοκόμματο άπιαστο σουτ έκανε το 2-0. Οι γηπεδούχοι στο 67′ έκανα το 3-0 με τον Ζότα να σκοράρει ξανά. Ο Πορτογάλος πέτυχε και τρίτο τέρμα στην αναμέτρηση, γράφοντας το 4-0 για την Γουλβς, στο 81′.

Ματσάρα στην Σκωτία με τη Ρέιντζερς να κάνει τεράστια ανατροπή και να παίρνει μια σπουδαία νίκη με 3-2 (0-2) απέναντι στην Μπράγκα. Η ομάδα του Τζέραρντ ήταν κατώτερη στο πρώτο μέρος και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 11ο λεπτό. Ο Φρανσέρτζιο, βρήκε λίγο χώρο και εξαπέλυσε ένα υπέροχο μακρινό σουτ, πετυχαίνοντας ένα φοβερό τέρμα (0-1). Οι Πορτογάλοι στο 59′ έβαλαν και δεύτερο γκολ με τον Ρουίζ, παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα.

Η ομάδα του Τζέραρντ έβγαλε αντίδραση ωστόσο και κατάφερε να μειώσει στο 67′ με τον Χάγκι. Οι Σκωτσέζοι χρειάστηκαν λιγότερο από δέκα λεπτά για να ισοφαρίσουν, με τον Αριμπό στο 75′ να κάνει το 2-2. Η ολική ανατροπή ήρθε στο 82ο λεπτό με τον Χάγκι να σκοράρει για δεύτερη φορά στην αναμέτρηση, γράφοντας το 3-2.

Νίκη για την Μπάγερ, δίνει ελπίδες στην Πόρτο το γκολ του Ντίαζ

Στην Γερμανία και στην “Bay Arena” η Λεβερκούζεν άνοιξε το σκορ στο 29′. Μετά από σέντρα του Μπέντερ, ο Ντεμιρμπάι έπιασε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα στρώθηκε στα πόδια του Αλάριο, με τον Αργεντινό να ανοίγει το σκορ. Ανώτερη σε όλο το πρώτο μέρος η γερμανική ομάδα, δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην Πόρτο.

Η Μπάγερ έκανε δύο τα τέρματα της στο 55′ με εύστοχο πέναλτι του Χάβερτζ, παίρνοντας ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης.

ΗΠόρτο όμως κατάφερε και μείωσε σε 2-1, με τον Λουίς Ντίαζ στο 73′, αποκτώντας έτσι ελπίδες στον επαναληπτικό στην Πορτογαλία.

Έκανε το καθήκον της η Ρόμα, μεγάλη ανατροπή για Βόλφσμπουργκ

Η Ρόμα έκανε το καθήκον της κόντρα στην Γάνδη, την οποία και κέρδισε με 1-0. Ο Πέρες στο 13′ άνοιξε το σκορ, μετά από μια υπέροχη κάθετη μπαλιά στον κενό χώρο από τον Τζέκο, ο Ισπανός πλάσαρε ιδανικά για το 1-0.

Μεγάλη νίκη και μάλιστα με ανατροπή πέτυχε η Βόλφσμπουργκ. Η Μάλμε άνοιξε το σκορ με εκτέλεση πέναλτι του Θέλιν στο 47′. Ωστόσο, η απάντηση των Γερμανών ήταν άμεση καθώς στο 49′ ο Μπρέκαλο έκανε το 1-1. Η ολική ανατροπή των γηπεδούχων έγινε στο 62′, με τον Θέλιν, που πέτυχε το τέρμα της Μάλμε, ωστόσο έστειλε την μπάλα στην εστία της ομάδας του, διαμορφώνοντας το 2-1.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ