Ηττήθηκε στην Κροατία ο Ολυμπιακός

Την πρώτη του ήττα φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ (αλλά και σε όλες τις διοργανώσεις) υπέστη ο Ολυμπιακός, με 13-9 από την Γιουγκ Ντουμπρόβνικ στη Κροατία για την 8η αγωνιστική του Α’ Ομίλου της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Οι ερυθρόλευκοι έκαναν κακή εμφάνιση, παρά το εξαιρετικό τους ξεκίνημα όταν προηγήθηκαν με 3-1 στα μισά της πρώτης περιόδου. Οι Κροάτες με ένα σερί 6-0 πήραν προβάδισμα τεσσάρων γκολ (7-3) που το διατήρησαν μέχρι το φινάλε, ενώ ανέβασαν και τη διαφορά ακόμα και στα έξι γκολ (10-4).

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις αρχές του τρίτου οκταλέπτου ο Κώστας Μουρίκης δέχθηκε αγκωνιά από τον Λόρεν Φάτοβιτς την ώρα του σηκώθηκε για εξάμετρο σουτ με αποτέλεσμα ο φουνταριστός του Ολυμπιακού να τραυματιστεί σοβαρά στο μάτι και πέρασε εκτός αγώνα με εμφανές το πρήξιμο στη συγκεκριμένη περιοχή του προσώπου του.

Ο Ολυμπιακός ισοβαθμεί πλέον στη κορυφή του ομίλου με την Μπαρτσελονέτα στους 19 βαθμούς, την οποία υποδέχονται την επόμενη αγωνιστική (22/2) στον Πειραιά, ενώ η Γιουγκ βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από τους δύο.

ΓΙΟΥΓΚ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 13-9

Οκτάλεπτα: 4-3, 5-1, 2-3, 2-2.

ΓΙΟΥΓΚ ΝΤΟΥΜΠΡΟΒΝΙΚ: Πόπαντιτς, Μάτσαν, Φάτοβιτς 3, Λόντσαρ 3, Κρζιτς 1, Γκαρσία Γκαντέα 1, Λόζινα, Μερκούλοφ, Παπαναστασίου 1, Ζούβελα, Μπένιτς 1, Ομπράντοβιτς Π. 3, Τζάρακ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης 1, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 1, Γιόκοβιτς 2, Μπουλιούμπασιτς 1, Δερβίσης, Κάκαρης, Μουρίκης, Γούνας 1, Αργυρόπουλος – Κανακάκης, Μίτροβιτς 2, Ζιβογίνοβιτς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ