Ηττήθηκε στο δεύτερο φιλικό ο Παναθηναϊκός

Δεν τα κατάφερε αυτή την φορά ο Παναθηναϊκός και ηττήθηκε με 2-1 από την Μπίρσοτ στο γήπεδο της Αμβέρσας.

Μετά το εντυπωσιακό φιλικό κόντρα στην Φέγενορντ στην Ολλανδία, ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στο Βέλγιο για να αντιμετωπίσει την Μπίρσοτ, η οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της χώρας.

Το ανεπίσημο ντεμπούτο του με την φανέλα του Παναθηναϊκού έκανε ο Δημήτρης Κολοβός, αλλά και ο Κόναν.

Ο αγώνας

Τα πρώτο τέταρτο του αγώνα πέρασε χωρίς κάποια ιδιαίτερη φάση. Στο 16ο λεπτό ο Γκρόνιο απείλησε το Τριφύλλι, αλλά μπλόκαρε ο Κότσαρης.

Ο Σεντ Λουί στο 33ο λεπτό της αναμέτρησης, με πλασέ, άνοιξε το σκορ του αγώνα για τη Μπίρσοτ.

Δέκα λεπτά αργότερα απείλησε ξανά τον Παναθηναϊκό με τον Βάνκαμπ, αλλά η πέρασε κέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι. Η Μπίρσοτ δυσκόλεψε αρκετά τους νέους του Γιώργου Δωνη.

Στο 50’ ο Σένγκερς σούταρε, αλλά η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Κότσαρη.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Βέργος κέρδισε πέναλτι και το εκτέλεσε εύστοχα γράφοντας το 1-1 και φέρνοντας το ματς στα ίσα.

Ριζική… αλλαγή έκανε στο 61’ ο Γιώργος Δώνης, καθώς άλλαξε ολόκληρη την ενδεκάδα του Τριφυλλιού.

Έξι λεπτά αργότερα ο Δώνης σούταρε, αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Αμέσως μετά, οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Σεντ Λουί, ο οποίος πέτυχε και το τελικό 2-1.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πιέσει και να απειλήσει τους γηπεδούχους, ιδιαίτερα στα τελευταία λεπτά και έτσι έφυγαν ηττημένοι από το γήπεδο της Αμβέρσας.

Κίτρινες: Αλεξανδρόπουλος, Πούγγουρας

Παναθηναϊκός: Κότσαρης, Αποστολάκης, Ζαγαρίτης, Θεοχάρης, Μαυρομμάτης, Αλεξανδρόπουλος, Αθανασακόπουλος, Σερπέζης, Εμμανουηλίδης, Καμπετσής, Βέργος

(61’) Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Ινσούα, Κολοβός, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Δώνης, Κόναν, Κουρμπέλης, Βαγιαννίδης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ