Η Άρσεναλ παραδόθηκε στις “ορέξεις” της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ

Η Άρσεναλ δεν μπήκε ποτέ στο παιχνίδι και γνώρισε δίκαια την ήττα στο Μπραμάλ Λέιν από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με 1-0.

Πολύ κακή εμφάνιση από τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι ήταν κακοί στα μεγαλύτερα διαστήματα του αγώνα, αν όχι όλα. Η ομάδα του Σέφιλντ εκμεταλλεύτηκε και “έπιασε στον ύπνο” την ομάδα του Έμερι παίρνοντας το προβάδισμα από νωρίς. Το τέλος της 9ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ βρίσκει την ομάδα του Γουάιλντερ να αναρριχάται στην 9η θέση και τους 12 βαθμούς, ενώ η ομάδα του Βορείου Λονδίνου παρέμεινε στην 5η θέση και τους 15 βαθμούς.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και αυτό που χάρισε τους τρεις βαθμούς στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ πέτυχε στο 30ο λεπτό ο Μουσσέτ.

Ο αγώνας:

Στο 21′ η πρώτη καλή απόπειρα επίθεσης που μπορεί να μην είχε τελική προσπάθεια, αλλά απείλησε τον Χέντερσον. Ο Κολάσινατς έφυγε στην αντεπίθεση από τα αριστερά και με παράλληλη πάσα σημάδεψε τον Πεπέ που ήταν μόνος του, αλλά δεν κατάφερε να βρει τη μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα.

Στην πρώτη της προσπάθεια, η ομάδα του Γουάιλντερ άνοιξε το σκορ. Από ένα κόρνερ, ο Ο’Κόννελ πήρε την κεφαλιά και ο Μουσσέτ μόνος του έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα στο 30′ (1-0).

Απίστευτο σουτ του Τσάκα στο 45+1′ από πολύ μακριά, αλλά ο Χέντερσον απέκρουσε σε κόρνερ εντυπωσιακά. Το ημίχρονο έληξε με αυτή τη φάση. Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ δίκαια πήρε το προβάδισμα παρότι δεν απείλησε πέρα από το γκολ, αλλά πίεζε πολύ καλά, κέρδισε πολλά κόρνερ και σε πολλές φάσεις θα μπορούσε με καλύτερες πάσες να απειλήσει.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι “Κανονιέρηδες” ανέβασαν ρυθμούς, είχαν την κατοχή, αλλά εκτός από κάποια μακρινά σουτ και γεμίσματα, τα οποία δεν ανησύχησαν τον Χέντερσον, δεν απείλησαν ιδιαίτερα και το προβάδισμα των γηπεδούχων παρέμεινε ίδιο δίκαια.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (Γουάιλντερ): Χέντερσον, Ο’ Κόνελ, Έγκαν, Μπάσαμ, Στέβενς, Φλεκ, Νόργουντ (ΜακΜπέρνι), Λούντστραμ, Μπάλντοκ, Μουσσέτ (56′ Σαρπ), ΜακΓκόλντρικ (79′ Φρίμαν)

Άρσεναλ (Έμερι): Λένο, Κολάσινατς, Λουίζ, Παπασταθόπουλος, Τσέιμπερς, Τσάκα (69′ Λακαζέτ), Γκεντουζί, Σακά, Γουίλοκ (46′ Θεμπάγιος), Πεπέ (78′ Μαρτινέλι), Ομπαμεγιάνγκ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ