Η Άρσεναλ προσέλκυσε τον Βενγκέρ

Σύμφωνα με τον Αρσέν Βενγκέρ, η Άρσεναλ του πρότεινε να επιστρέψει στην ομάδα, 16 μήνες μετά την αποχώρηση  του από την αγαπημένη του ομάδα στην οποία έμεινε για είκοσι δύο χρόνια.

Πλέον, ο Αλσατός προπονητής βρίσκεται εκτός πάγκων θελοντας ο ίδιος ένα διάλειμμα για να μπορέσει να επανέλθει.

Πολλές φορές τον έχουμε δει να εμφανίζεται σε αθλητικές εκπομπές της αγγλικής και γαλλικής τηλεόρασης, σχολιάζοντας αγώνες.

Με βάση τα λόγια του, ο ιστορικός πρώην προπονητής των Κανονιέρηδων αποκάλυψε ότι υπήρξε επικοινωνία για να επιστρέψει στο σπίτι του.

«Έχω έρθει σε επαφή με μερικούς ανθρώπους του συλλόγου αλλά αισθάνθηκα ότι όταν πηγαίνεις κάπως έτσι, δεν μπορείς να είσαι ο μισός εκεί, ο μισός κάπου αλλού.

«Αφήνεις τα άτομα που ήρθαν να δουλέψουν με τον τρόπο τους. Και ήθελα να πάρω μια απόλυτη απόσταση.

«Ακόμη είναι λίγο νωρίς, ίσως, για να επιστρέψω. Δεν έχω επιστρέψει στον σύλλογο».

Ακούσαμε επίσης το όνομα του Γάλλου προπονητή να ακούγεται για πολλούς συλλόγους αλλά παρόλα αυτά μένει ελεύθερος και δεν δείχνει να είναι ακόμα έτοιμος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία κάποιας ομάδας, θέλοντας βέβαια και ο ίδιος ένα διάστημα για να ξεκουραστεί.

«Μπήκα στον πειρασμό, όντας λίγο φοβισμένος για να επιστρέψω αμέσως σε αυτό.

«Συνειδητοποίησα ότι έζησα σαν κάποιος σε κώμα για 35 χρόνια που ξύπνησε και είδε κάτι διαφορετικά στην ζωή από τον σύλλογο μου, το παιχνίδι μου και το έργο μου.

«Έτσι σκέφτηκα ότι ίσως πρέπει να το αναλύσω και να πάρω λίγο μεγαλύτερη απόσταση.»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ