Η ΑΕΚ και το 2019 στο Football for Friendship

Η Ακαδημία της ΑΕΚ ανακοίνωσε τη συμμετοχή της για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Διεθνές Κοινωνικό Πρόγραμμα για Παιδιά «Ποδόσφαιρο για τη Φιλία 2019» (Football for Friendship).

Κύριοι στόχοι της διοργάνωσης είναι η προώθηση του αθλητισμού στα παιδιά και στους νέους και η ανάδειξη της σημασίας του υγιούς και ενεργού τρόπου ζωής, με συμμετέχοντες αγόρια και κορίτσια, αλλά και άτομα με διαφορετικές φυσικές ικανότητες.

Οι εκδηλώσεις του προγράμματος Football for Friendship είναι προγραμματισμένες από τις 28 Μαΐου έως τις 2 Ιουνίου 2019, στην Μαδρίτη.

Ο Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας της ΑΕΚ, Νίκος Κωστένογλου αναφέρθηκε στη δεύτερη συμμετοχή της ΑΕΚ στη διοργάνωση: «Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που η ΑΕΚ θα εκπροσωπήσει κι φέτος την Ελλάδα στο Football for Friendship. Αυτό το κοινωνικό πρόγραμμα είναι μια μοναδική εμπειρία όχι μόνο για τους αθλητές που συμμετέχουν, αλλά και για το κοινό που παρακολουθεί τις εκδηλώσεις. Πέρυσι η αποστολή μας γύρισε με τις καλύτερες εντυπώσεις και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που συμβάλαμε κι εμείς στη διάδοση των σπουδαίων αξιών του προγράμματος. Η Ακαδημία της ΑΕΚ θα στηρίξει και πάλι με τον καλύτερο τρόπο αυτή την προσπάθεια που φέρνει τα παιδιά πιο κοντά στο ποδόσφαιρο. Το ποδόσφαιρο ενώνει τους ανθρώπους και κατ’επέκταση τους λαούς και αυτό αποδεικνύεται έμπρακτα μέσα από το Football for Friendship. Ευχόμαστε στην ελληνική αποστολή καλή επιτυχία στο ταξίδι της στη Μαδρίτη και περιμένουμε να μας στείλουν από την καρδιά του F4F τη μαγεία και τον παλμό του ποδοσφαίρου».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ