Η Αναστασία Κωστάκη πρέσβειρα του NBA στην Ευρώπη

Πολύ σημαντική τιμή για την Αναστασία Κωστάκη αλλά και για το ελληνικό μπάσκετ, καθώς η Ελληνίδα πρώην διεθνής καλαθοσφαιρίστρια, επιλέχθηκε ως πρέσβειρα του NBA στην Ευρώπη.

Η Αναστασία Κωστάκη ήταν η πρώτη Ελληνίδα που αγωνίστηκε στο WNBA, το 2006 στις Χιούστον Κόμετς και τώρα είναι η τρίτη πρέσβειρα του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου, στην Γηραιά Ήπειρο, μετά την Αμάγια Βαλντεμόρο από την Ισπανία και την Τίσα Πενισέιρο από την Πορτογαλία.

Η ίδια δήλωσε:

«Αισθάνομαι τεράστια τιμή και νιώθω ευλογημένη που ο μεγαλύτερος μπασκετικός οργανισμός στον πλανήτη, μου απένειμε τον τίτλο της πρέσβειρας του ΝΒΑ στην Ευρώπη! Γνωρίζοντας, σαν πρώην παίκτρια του WNBA, τη φιλοσοφία του συγκεκριμένου οργανισμού, με τον τίτλο αυτό καλούμαι να μεταδώσω τις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι, της συνεργασίας και της ομαδική δουλειάς στους νέους αθλητές και τις νέες αθλήτριες και φυσικά να τους εμπνεύσω να μην σταματούν ποτέ να ονειρεύονται!  Είμαι πολύ τυχερή που μου δίνεται αυτή η ευκαιρία σε αυτή την χρονική περίοδο της ζωής μου, γιατί νιώθω πραγματικά έτοιμη να προσφέρω όλα όσα έμαθα μέσα από αυτήν την μακρά πορεία μου σαν αθλήτρια του μπάσκετ!»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ