Η αντεπίθεση του Παναθηναϊκού ξεκινάει από το ΟΑΚΑ

Ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί (23/4, 21:00) τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΟΑΚΑ, για το τρίτο παιχνίδι της σειράς στην Ευρωλίγκα.

Οι Μαδριλένοι προηγούνται στην σειρά με 2-0 και θέλουν μία ακόμη νίκη για να βρεθούν στο final four. Πλέον η σειρά οδηγείται στην Αθήνα και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο, όμως με όπλο το ”καυτό” ΟΑΚΑ θέλει να ξεκινήσει την δική του αντεπίθεσή του και να μειώσει, ώστε να διεκδικήσει ότι καλύτερο μπορεί.

Ο coach Πιτίνο θα έχει στην διάθεσή του τον Νικ Καλάθη, ο οποίος θα δώσει το παρόν κανονικά. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού νιώθει ακόμα κάποιες ενοχλήσεις στην κνήμη, αλλά αυτές δεν είναι ικανές να του στερήσουν τη συμμετοχή του στο ματς.

Οι φιλοξενούμενοι θα στερηθούν σε ακόμη ένα ματς τις υπηρεσίες του Γιουλ, ενώ το πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο Ρούντι ξεπεράστηκε και θα αγωνιστεί κανονικά.

Η διαιτητική τριάδα θα είναι ο Ιταλός Λουίτζι Λαμόνικα, ο Σλοβένος Ματέι Μπολτάουζερ και ο Τούρκος Εμίν Μόγκουλκοτς

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα τιμήσει στο περιθώριο του Game 3 με τη Ρεάλ Μαδρίτης τον Νίκο Χατζηβρέττα, ο οποίος κατέκτησε δύο τρόπαια EuroLeague με τους «πράσινους».

Υπενθυμίζεται πως τα εισιτήρια για την αναμέτρηση με την ισπανική ομάδα έχουν εξαντληθεί.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ