Η απάντηση του Νίκου Λεπενιώτη στον Μάνο Παπαδόπουλο

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Euroleague με εκπροσώπους όλων των ομάδων, ο Μάνος Παπαδόπουλος εξέφρασε την άρνηση του, για το γεγονός ότι θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός στην Euroleague, ενώ η ομάδα έχει υποβιβαστεί στην Α2 κατηγορία. Τον λόγο πήρε ο Νίκος Λεπενιώτης, απαντώντας στον Μάνο Παπαδόπουλο.

Ο εμπορικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός, στην απάντηση του στάθηκε στην αναξιοπιστία του Ελληνικού Πρωταθλήματος, ενώ χαρακτήρισε τις δηλώσεις Παπαδόπουλου εκβιαστική τακτική που οι πράσινοι έχουν ακολουθήσει και στο παρελθόν.

Διαβάστε αναλυτικά:

«Με μεγάλη έκπληξη διαπιστώνω το ενδιαφέρον του κ. Παπαδόπουλου για τις εξελίξεις στο ελληνικό πρωτάθλημα. Θα έπρεπε να ασχοληθεί με το θέμα τους προηγούμενους μήνες και σε τοπικό επίπεδο, όχι εδώ μέσα. Επίσης, αυτό είναι κάτι που αφορά την ελληνική λίγκα και όχι EuroLeague και φυσικά δεν έχει να κάνει με εκβιασμούς αλλά με την αξιοπιστία του πρωταθλήματος».

Και συνέχισε: «Επιπλέον, θα ήθελα να ρωτήσω τον κύριο Παπαδόπουλο, τις ομάδες και την EuroLeague, αν πρέπει να γίνει κάτι τις ομάδες που είναι μέλη της EuroLeague, οι οποίες εκβιάζουν τις υπόλοιπες και την EuroLeague».

Με τον Τζόρντι Μπερτομέου να παίρνει τελικά τον λόγο και λέει: «Είχαμε κάποια προβλήματα με τον Παναθηναϊκό, σίγουρα παραδέχτηκαν και αυτοί κάποια λάθη και υπερβολές, όμως τα βρήκαμε και συνεχίζουμε μαζί».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ